Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate
Filtre
Filtrează
Ordonează

Suruburi pentru beton si zidarie

Alege dintre zeci de modele de suruburi pentru beton si zidarie! Pe MatHaus.ro gasesti suruburi de diferite dimensiuni, cu un raport bun calitate-pret. Iti stam la dispozitie pentru orice intrebare! Contacteaza-ne telefonic pentru informatii suplimentare!
1 produse
1 produs
Ordonează
Șterge toate
1 produs
Ordonează

Surubul pentru beton este facut din aliaje rezistente si asigura o fixare directa, durabila. El poate fi prevazut cu cap simplu, hexagonal sau cu saiba, bombat sau inecat. 

Aceste piese sunt folosite pentru ancorarea in beton si zidarie a elementelor structurale, precum stalpii de sustinere si planseele, dar si a celor nestructurale, cum sunt tavanele false, profilele metalice, balustradele, membranele hidroizolatoare sau instalatiile electrice si termice. 

Sistemele de fixare in beton sunt de trei tipuri: mecanice, directe si chimice. Surubul pentru beton este folosit la sistemele mecanice. Este recomandata utilizarea unui surub de beton in lucrari de fixare de cofraje, tije, ori cadre sau de filetare in beton. 

Sfaturi utile pentru montarea suruburilor

  • Dupa ce ai realizat gaura cu bormasina, este important sa indepartezi praful care s-a format in orificiu.
  • Daca montajul sistemelor de fixare se face aproape de marginile corpului din beton, suprafata se va gauri cu o masina de gaurit cu carota si se vor folosi suruburi pentru fixare in beton. 

Iti oferim o gama variata de suruburi pentru beton si zidarie, precum surub autofiletant pentru beton, surub autoforant pentru beton, surub ancoraj pentru beton si surub pentru beton fara diblu! Comanda online si beneficiezi de transport specializat, oriunde in tara!

Categorii complementare: Ciocane rotopercutoare , Dibluri beton , Dibluri zidarie