Găsește repede ce ai nevoie

Filtre
Filtreaza
Produse pe pagină
+ Vezi toate optiunile

Dibluri beton

Iti punem la dispozitie o gama variata de dibluri pentru beton! Aceste dibluri sunt folosite in numeroase lucrari, fie ca vorbim despre o simpla reparatie sau despre un proiect complex. Daca nu stii ce diblu sa alegi, suna-ne si specialistii nostri vor fi bucurosi sa te ajute.
29 de produse
29 de produse
Ordonează
Produse pe pagină
29 de produse
Ordonează
Produse pe pagină

Diblurile pentru beton sunt ideale pentru toate prinderile in beton. Acestea se mai numesc si dibluri pentru fixari grele si pot fi de doua feluri:

  • dibluri de expansiune;
  • dibluri universale.

Diblurile de expansiune sunt alcatuite din doua corpuri decalate la 90° si impartite in doua. Pe langa beton, acestea mai pot fi folosite la zidaria din caramida plina. 

Odata montate, diblurile universale se extind si se fixeaza bine in suportul de beton. Ele mai pot fi utilizate la materiale precum zidaria din caramida plina, caramida perforata, BCA, placile din ipsos armat cu fibra, placile de perete si gips-carton.

In magazinul nostru online gasesti diferite modele de dibluri pentru beton, inclusiv dibluri cu cui metalic. Poti alege dintre numeroase piese de calitate, la preturi pentru orice buzunar. Iti livram produsele in siguranta, la orice adresa din Romania.