Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Regular Phone Icon 28 SECUNDE
Timpul mediu de preluare

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Regular Map Marker alt
Light Chevron Down
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Plinte si accesorii pentru mocheta Perpetuum

1 produse
1 produs
Ordonează
Șterge toate
1 produs
Ordonează

Mocheta este un element important in locuinta ta si de aceea trebuie sa fie montata corespunzator. Mathaus.ro iti vine in ajutor cu plinte si accesorii pentru mocheta, astfel incat sa obtii rezultatul dorit. Daca nu stii ce produs sa alegi, echipa noastra este la un apel distanta pentru a te indruma. De asemenea, odata ce te-ai hotarat asupra unui articol, iti asiguram livrarea la adresa ta.

De ce sa optezi pentru plinte pentru mocheta?

Plintele pentru mocheta sunt prevazute cu un canal ce protejeaza si mascheaza cablurile electrice, avand atat rol estetic, cat si functional. Acestea te ajuta la montarea optima, realizand imbinarea mochetei cu peretele. Astfel, trecerea dintre pardoseala si perete este facuta corespunzator. Elementele de acest tip se fixeaza pe perete cu ajutorul unor cuie pentru beton, dupa finalizarea montajului.

Plinta pentru mocheta este un element estetic, special conceput pentru pardoselile acoperite cu astfel de materiale. In acelasi timp, aceasta protejeaza peretele de zgarieturi si murdarie datorate aspiratorului, pantofilor sau a mobilierului. 

Pe site-ul nostru vei gasi si alte instrumente care sa te ajute la aplicarea mochetei. Ai posibilitatea de a selecta baghete, accesorii folosite pentru a se uniformiza imbinarea dintre doua suprafete cu inaltimi diferite.

Totodata, pe mathaus.ro vei gasi seturi de colturi, utilizate ca accesorii pentru plinta de mocheta. Acestea au canal pentru cablurile electrice si sunt usor de montat intre plinte.

Pentru ca tu sa ai parte doar de lucrari reusite, efectuate cu materiale sigure, de inalta calitate si foarte rezistente, pe mathaus.ro ti-am pregatit numeroase accesorii pentru montarea eficienta si rapida a mochetei. In plus, iti punem la dispozitie mai multe modalitati de plata a comenzii, precum online sau in numerar, la livrare, dar si prin ordin de plata, ori in rate.
 

Categorii complementare: Rulete