Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează Light Truck
Light Times
Filtrează
Regular Search Icon Light Times
 • Regular Check
  1 (1)
 • Regular Check
  2 (1)
 • Regular Check
  3 (2)
 • Regular Check
  4 (1)
 • Regular Check
  5 (1)
 • Regular Check
  10 (1)

Plase tantari si accesorii anti insecte

7 produse
Light Truck
7 produse
Ordonează Light Truck
Șterge toate
7 produse
Ordonează Light Truck

In magazinul online MatHaus gasesti o gama variata de plase de protectie anti-insecte potrivite pentru ferestre si usi, dar si accesorii pentru astfel de sisteme. Plaseaza o comanda online si beneficiezi de livrare specializata. Produsele sunt transportate in conditii optime si ajung la orice adresa din Romania.

Plasele anti-insecte sunt o solutie eficienta pentru a tine tantarii si mustele departe de casa. Acestea pot fi montate atat la ferestre, cat si la usi. Este important de mentionat ca orice model de plasa pentru tantari ai alege, locuinta va putea fi aerisita fara nicio problema, aerul de afara patrunzand cu usurinta prin plasa.

 • Plasele anti-insecte pe balamale ofera protectie excelenta, fiind potrivite in special pentru usi. Acestea nu limiteaza vizibilitatea, nici spatiul liber al usii
 • Plasele anti-insecte rulou sunt recomandate, de regula, pentru ferestre. Acestea ofera o vizibilitate la fel de buna ca cele pe balamale, avand avantajul ca se pot rula foarte usor. 
 • Plasele anti-insecte plisse pot fi montate atat pe ferestre, cat si pe usi, vizibilitatea oferita fiind fara cusur. Prin glisare, ele se pot deschide in sus, in jos sau in lateral.

Atunci cand ai nevoie de plasa de tantari pentru fereastra (asa cum este plasa de tantari pentru termopan), plasa de tantari pentru usa, plasa de tantari cu magneti, profil pentru plasa de tantari sau accesorii pentru plasa de tantari, consulta categoria de produse de pe MatHaus.ro. Daca nu stii ce model de plasa si ce accesorii sa alegi, apeleaza la serviciul nostru de consultanta telefonica specializata. Te ajutam sa optezi pentru materialele potrivite proiectului la care lucrezi.