Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate Filtre
Filtrează
Ordonează

Pensule si bidinele Sparta

Proiectul de zugravit incepe mai intai cu pregatirile, iar pentru rezultatele dorite, ai nevoie de instrumente pe masura, fie ca este vorba de o pensula profesionala sau de o bidinea cu fir natural. Comanzi online de la noi si primesti comanda in timp util la tine acasa.
4 produse
4 produse
Ordonează
Șterge toate
4 produse
Ordonează

Aplicarea lavabilei este un proiect DIY des intalnit. Daca ti-ai rezervat timp pentru zugravirea locuintei, afla cum sa aplici vopseaua lavabila pas cu pas
Fiecare etapa are un rol decisiv pentru rezultatul final. Astfel, in primul rand asigura-te ca suprafata este curata si fara fisuri. Apoi, pentru ca vopseaua sa adere usor, va fi nevoie sa aplici amorsa cu bidineaua. Poti alege o bidinea cu fir PVC, cu utilizare universala, pe care o poti folosi pe suprafete mari - pereti, tavane, pentru aplicarea grundurilor sau a diverselor tipuri de vopsele.
Pune in cosul virtual si o pensula cu fir sintetic, pentru a putea vopsi cu usurinta marginile peretilor si toate colturile dintre pereti si tavan. Ai la dispozitie o echipa de specialisti pregatita sa iti ofere consiliere telefonica.