Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Regular Phone Icon 2 MINUTE
Timpul mediu de preluare

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Regular Map Marker alt
Light Chevron Down
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Categorii produse

Gleturi

Filtre aplicate
Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează
Light Times
Filtrează
Brand
Regular Search Icon Light Times
Regular Search Icon Light Times
 • Regular Check
  0.6 (1)
 • Regular Check
  0.8 (2)
 • Regular Check
  1 (1)
 • Regular Check
  1.5 (1)
 • Regular Check
  3 (1)
 • Regular Check
  5 (1)
 • Regular Check
  20 (1)

Glet interior / exterior

10 produse
10 produse
Ordonează
Șterge toate
Regular Home Alt
În stoc
Empty Star Icon Empty Star Icon Empty Star Icon Empty Star Icon Empty Star Icon
Solid Star Icon Solid Star Icon Solid Star Icon Solid Star Icon Solid Star Icon
(1)
1698 lei/buc.
Regular Truck
Livrare Specializată Solid Info Circle
Regular Home Alt
Stoc epuizat
5244 lei/buc.
10 produse
Ordonează

Pentru ca suprafata suport pe care folosesti produse de finisare sa fie perfect plana, neteda si lipsita de imperfectiuni, va fi necesar sa aplici unul sau mai multe straturi de glet de calitate. Comanda online si iti livram rapid produsele oriunde in Romania.

Din gama diversa de gleturi disponibile, poti alege produsul potrivit, cu timp minim necesar pentru punerea in opera si cu posibilitatea de realizare rapida a corectiilor necesare. 

Specialistii nostri recomanda alegerea gleturilor de umplere si a gleturilor de finisare care sunt usor de manevrat si de aplicat, indiferent de gradul de dificultate a suprafetei suport pe care o finisezi si de locatia in care se afla aceasta (in interior sau la exterior).

Tipuri de glet disponibile, in functie de compozitie 

 • Glet pe baza de var - Destinat utilizarii in interior, acesta asigura stratul de baza necesar pentru vopselele naturale si stratul final aferent diverselor tehnici de aplicare. 
 • Produsele comercializate de noi in aceasta categorie asigura o aderenta sporita, pe suprafete diverse si cu dificultate de finisare variata. 
 • Acestea pot fi utilizate cu succes inclusiv in spatiile caracterizate de umezeala excesiva, intrucat impiedica formarea mucegaiului si nu sunt toxice.

Glet pe baza de ipsos - Recomandat in special pentru utilizarea in interior, ipsosul este folosit, de regula, pentru realizarea gletului de incarcare. Acesta isi pastreaza proprietatile avantajoase pe toata durata sa de viata. 

 • Specialistii nostri au ales produse care au un rol estetic important pentru lucrarile realizate si care reprezinta un suport ideal pentru finisarea oricarui tip de suprafata. 
 • Gletul pe baza de ipsos de calitate superioara pe care il comercializam, la preturi avantajoase, contribuie la mentinerea proprietatilor necesare de izolare termica si fonica.
 • Acesta nu se fisureaza cu usurinta, este stabil, usor de aplicat si reduce considerabil pierderile de material, in timpul aplicarii. 

Glet pe baza de ciment - Utilizat in special pentru obtinerea gletului de finisare, cimentul alb asigura duritatea sporita a stratului realizat si, in acelasi timp, permite slefuirea sa usoara. 

 • Produsele comercializate in aceasta categorie, la preturi atractive, sunt caracterizate de finete superioara, sunt impermeabile si rezistente la actiunea factorilor de mediu.
 • Timpul necesar de uscare a gletului pe baza de ciment ales de specialistii nostri este unul considerabil redus, in raport cu grosimea stratului aplicat.
 • Aplicarea acestor produse se realizeaza cu usurinta si trebuie sa fie efectuata la temperaturi cuprinse intre 5-300 C, in incaperi ventilate corespunzator.

Glet acrilic - Vei gasi acest tip de glet gata preparat si il vei putea aplica intr-un singur strat, peste tencuiala mecanizata, pe baza de ipsos sau in doua straturi, pe cea realizata din ciment-var. 

 • Alege granulatia potrivita, in functie de scopul in care utilizezi gletul acrilic, respectiv pentru umplerea sau finisarea suprafetei suport.

Prin aplicarea corecta a gleturilor de umplere, disponibile intr-o gama variata, vei obtine suprafete fine, fara fisuri si gata pentru a fi vopsite.  Prin utilizarea gletului de finisare potrivit, disponibil pentru livrare rapida, in orice moment si indiferent de locatia in care te afli, vei obtine suprafete suport drepte, lipsite de imperfectiuni. 

La MatHaus gasesti gleturi de la producatori de top, oferim servicii de consiliere telefonica si garantam calitatea produselor comercializate!