Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Chit de cutit cu slefuire rapida Kober, pentru lemn si metal, alb, 1 kg
Chit de cutit cu slefuire rapida Kober, pentru lemn si metal, alb, 1 kg
2650 Lei / Buc.
Chit de cutit cu slefuire rapida Kober, pentru lemn si metal, alb, 1 kg
Chit de cutit cu slefuire rapida Kober, pentru lemn si metal, alb, 1 kg
2650 Lei / Buc.
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Chit de cutit cu slefuire rapida Kober, pentru lemn si metal, alb, 1 kg

2650 Lei / Buc.
Prețul include TVA.
home În stoc
Preț și stoc valabile pentru livrare în:
Cantitate Buc.

Informații și comenzi

0374 012 345

Luni - Vineri

08:00 - 20:00

Sâmbătă

08:00 - 17:00

calendar-check Card Avantaj - 2, 4, 5 sau 6 rate
calendar-check Star BT - 2, 4, 6 sau 9 rate
calendar-check BRD - 1, 3, 6 sau 10 rate
calendar-check Bonus Card - 1 - 12 rate

Descrierea produsului Chit de cutit cu slefuire rapida Kober, pentru lemn si metal, alb, 1 kg

Chitul de cutit cu slefuire rapida Kober este destinat remedierii defectelor suprafetelor din lemn si pe metal. Acesta umple adanciturile si niveleaza materialul, pentru obtinerea unor suprafete plane, care sa permita finisarea fara defecte. Poate fi folosit atat pentru aplicatii interioare, cat si exterioare. 
Produsul se comercializeaza in cutie metalica de 1 kg.

Mod de aplicare:

Suprafetele care au mai fost acoperite se pregatesc prin indepartarea vopselei vechi, degresare, indepartarea sarurilor sau a altor contaminanti prin curatare cu apa (la presiune ridicata), uscarea suprafetei, curatarea mecanica prin periere energica in directii perpendiculare, desprafuire.

Aplicarea pe suprafete din lemn:

Acestea se pregatesc prin slefuire, in lungul fibrelor, urmata de desprafuire. In zonele care prezinta crapaturi, fisuri, aplica chitul cu spaclu sau drisca de plastic sau inox subtire (1mm), apoi niveleaza suprafata. Dupa uscarea chitului, slefuieste cu hartie abraziva de granulatie 240. Intervalul de slefuire este de 12 ore de la aplicare, la o grosime a stratului de aplicare de 0,2 mm. 

Pe suprafete mari, aplica straturi succesive cu grosime maxima de 0,2 mm, cu slefuire intre acestea.

Intervalul de reacoperire cu un nou strat pana la obtinerea grosimii de 1mm este de minim 24 ore si maxim 72 ore.

Peste chitul Bison, slefuit si desprafuit dupa 24 ore de la aplicarea acestuia, se aplica grundul de binale G 53101 care se slefuieste la 3 ore de la aplicare cu hartie abraziva de granulatie 240. Dupa desprafuirea grundului G 53101, la aproximativ 12 ore de la aplicare, se pot aplica straturile de finisare si anume: emailuri alchidice sau vopsele V 5300, V 5100.

Aplicarea pe suprafete metalice:

Pe suprafata pregatita corespunzator, se aplica un grund alchidic PITURA, un grund alchidic anticoroziv PRIMER, un grund anticoroziv epoxidic sau un grund alchido-uretani.

In zonele care prezinta crapaturi mici se aplica chitul alchido-uretanic C 53101 ca atare nediluat, astfel incat grosimea stratului uscat in crapatura sa nu fie mai mare de 0,5mm.

In strat continuu pe o suprafata mare, acest chit nu poate fi aplicat pe metal fara sa prezinte fisuri, la o grosime mai mare de 0,2mm. Dupa 24 ore peste stratul de chit slefuit si desprafuit, se pot aplica straturile de finisare, cu respectarea intervalelor de reacoperire precizate in fisele tehnice de produse.

Recomandari:

Chitul se aplica nediluat, cu un spaclu sau cu o drisca din plastic sau inox subtire. Nu se recomanda amestecarea produsului cu alte substante. Timpul de uscare la atingere (tip B) este de 30 de minute, iar in adancime (D) de 60 de minute.
Consum specific la o grosime strat uscat de 50 µm este de 140 -150 g/mp la 7mp/kg/strat, in functie de conditiile de aplicare (geometria suprafetei, metoda de aplicare, conditiile de mediu, natura si pregatirea suprafetei).

Lemnul cu un continut de umiditate mare nu este un suport adecvat pentru vopsire. Umiditatea lemnului trebuie sa fie 12± 2%.

Mai mult

Specificații tehnice Chit de cutit cu slefuire rapida Kober, pentru lemn si metal, alb, 1 kg

Echipa MatHaus face verificări permanente pentru îmbunătățirea și păstrarea acurateții informațiilor disponibile în pagina de produs. Fotografiile au caracter informativ și pot conține diferite accesorii ca sugestie de prezentare, care nu sunt incluse în prețul sau pachetul standard.
Șterge toate