Setări personalizate Accept toate cookie-urile

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Categorii produse

Ghivece si jardiniere

Filtre aplicate Filtre
Filtrează
Ordonează

Ghivece de flori si jardiniere Palisad

1 produse
1 produs
Ordonează
Șterge toate
1 produs
Ordonează

Casa ta are nevoie de spații verzi care să te încânte și să te relaxeze. Cea mai simplă manieră de a aduce natura în locuința ta este utilizarea unor ghivece de flori dispuse în funcție de nevoile plantelor. Acestea sunt accesorii ieftine care dau casei tale personalitate și te ajută să construiești o adevărată grădină de interior.

Ce materiale sunt adecvate pentru ghivece?

La Mathaus îți oferim o gamă largă de ghivece de flori pentru ca tu să alegi modele potrivite florilor pe care le cultivi. Majoritatea plantelor se adaptează bine când sunt plantate în:

  • Ghivece de plastic- se recomandă utilizarea lor pentru plantele care iubesc umezeala și necesită udare frecventă; spre deosebire de vasele de ceramică, plasticul va rezista mai bine în condiții de umiditate ridicată fără a fi necesară replantarea.
  • Ghivece de beton- ideale pentru utilizarea la exterior, atât în grădină cât și pe balcon
  • Ghivece de ceramică- stratul protector al ceramicii va preveni uscarea rapidă a solului, ideale pentru plante care nu necesită atenție deosebită și celor care preferă umezeala
  • Jardiniere- recomandate unui spațiu amplu sau balcon

Dacă optezi pentru flori suspendate plasarea lor în vecinătatea unei surse de lumină este ideală, în vreme ce plantele tropicale pot fi așezate în zone mai întunecate. Pentru jardiniere este recomandată utilizarea plante similare cu același necesar de apă. Dacă vrei să ai ghivece mereu inflorite, alege flori cu perioade diferite de plantare, astfel fiecare dintre acestea va avea un ciclu de viață diferit.

Pentru balcon este adecvată utilizarea betonului, atât pentru plantarea directă cât și pentru vase decorative în care vor fi plasate ghivecele cu sol. Materialul rezistent va proteja baza plantei în perioadele cu variații termice considerabile.

Ce tipuri de ghivece pot folosi?

Alegerea stilului și a culorilor pentru ghivecele de flori se va face în funcție de spațiu și de preferințele personale. Poți opta pentru modele simple dacă vrei să optezi pentru un stil clasic sau să alegi materiale interesante și modele extravagante dacă preferi lucruri care atrag atenția. 

Pentru spațiile de mici dimensiuni este recomandată menținerea unei linii cromatice unice dar cu forme și dimensiuni variate. Un lucru este sigur: cu ajutorul ghivecelor și jardinierelor de la Mathaus vei crea o grădină de interior perfectă!