Setări personalizate Accept toate cookie-urile

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 20:00 și Sâmbăta 08:00 - 17:00.

SECTOR 3, BUCURESTI

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate
Filtre
Filtrează
Ordonează

Echipamente si optimizatoare panouri fotovoltaice

3 produse
3 produse
Ordonează
Șterge toate
3 produse
Ordonează

Daca iti doresti ca sistemul tau de panouri fotovoltaice sa beneficieze de o instalare corespunzatoare si sa livreze un nivel de performanta mai mult decat satisfacator, atunci vei avea nevoie si de anumite echipamente suplimentare si optimizatoare. Indiferent daca esti interesat de accesorii care pot securiza panourile montate pe acoperis sau de dispozitive care pot imbunatati eficienta totala, oferta noastra iti poate veni in ajutor. 

Pentru a functiona asa cum iti doresti, un sistem de panouri fotovoltaice are nevoie nu doar de celule fotovoltaice care utilizeaza cele mai noi tehnologii si de un invertor solar, ci si de anumite accesorii. Acestea pot avea un impact pozitiv atat asupra eficientei, cat si asupra nivelului de siguranta de care te bucuri. 

Ce este un optimizator pentru panouri fotovoltaice?

Un optimizator pentru panouri fotovoltaice este un convertor care trebuie atasat fiecarui panou fotovoltaic in parte, permitand transformarea sa intr-un modul inteligent si influentand puterea panourilor fotovoltaice. Prin monitorizarea constanta a energiei produse de fiecare panou, un astfel de optimizator poate creste productia de energie a intregului sistem. Prin urmare, este necesar pentru a maximiza performanta fiecarui panou fotovoltaic

Beneficiile sunt evidente mai ales in cazul panourilor care prezinta anumite defectiuni sau sunt afectate mai des de umbra. In acest caz, performanta intregului sir de panouri interconectate poate fi afectata in lipsa unui optimizator. Totodata, acesta poate proteja sistemul atunci cand invertorul este oprit prin reducerea tensiunii mari in curent continuu livrata de panourile fotovoltaice utilizate.

Alte echipamente utile

Pentru a putea beneficia de o productie de energie cat mai eficienta si sigura, sistemul tau fotovoltaic ar trebui sa includa si:

  • elemente de sustinere a panourilor fotovoltaice adecvate- poti achizitiona bare de sustinere dedicate, precum si imbinari speciale;
  • module de back-up - acestea sunt necesare pentru a putea directiona energia produsa de celulele fotovoltaice si cea stocata in acumulatori catre consumatorii cei mai importanti (in special invertoarele) atunci cand se detecteaza o pana de curent;
  • adaptori - acestia permit conectarea la WiFi sau Ethernet a sistemului de panouri fotovoltaice instalate pentru a putea monitoriza in timp real performantele sale. 

Daca alegi accesorii, optimizatoare si module de back-up de o calitate adecvata, vei putea spori nu doar performantele, ci si durata de viata a sistemului de panouri fotovoltaice utilizat. Trebuie doar sa te asiguri ca sunt perfect compatibile cu sistemul pe care ai ales sa il construiesti. Solutiile pe care ti le propunem sunt inclusiv usor de instalat, deci nu ezita sa explorezi cele mai noi oferte si sa achizitionezi solutiile potrivite pentru tine. Iti stam la dispozitie cu servicii de consultanta telefonica si livrare oriunde in tara!