Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează Light Truck

Ciocane demolatoare Raider

1 produse
Light Truck
1 produs
Ordonează Light Truck
Șterge toate
1 produs
Ordonează Light Truck

O lucrare de daltuire in beton sau eliminarea faiantei vechi din baie si bucatarie, necesita un instrument puternic, pe masura proiectului in desfasurare. Magazinul MatHaus iti pune la dispozitie ciocane demolatoare de la producatori renumiti. Gasesti scule electrice performante pe care le livram oriunde in tara.

Pentru un proiect nou sau de renovare eficienta, un ciocan demolator te va ajuta sa iti duci misiunea la bun sfarsit. Spargi betonul, caramida, piatra sau indepartezi gresia si faianta veche.

Ciocanul demolator este cunoscut si sub numele de picamer, iar alegerea lui se va face si in functie de puterea oferita:

  • pana la 1000W - potrivit lucrarilor semiprofesionale
  • intre 1000W - 2000W - destinat sa raspunda lucrarilor de anvergura realizate de profesionisti

Daca conditiile de executare a lucrarii tale nu sunt extrem de grele si nu ai nevoie de un motor al masinii puternic, de peste 1000W, atunci poti gasi pentru achizitie un ciocan demolator la un pret potrivit bugetului tau. Daca iti doresti un ciocan rotopercutor suficient de puternic, vei acorda atentie unei categorii mai performante.

De exemplu, un ciocan demolator de 1400W poate fi ceea ce ai nevoie.

Vorbeste-ne despre proiectul tau! Vrei sa alegi o masina Bosch sau ai in minte un ciocan demolator Hammer? Te poti consulta cu echipa noastra la telefon. Gasesti scule electrice performante, inclusiv ciocane rotopercutoare, pe care le livram oriunde in tara. 

Categorii complementare: Dalti si spituri