Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre
Filtrează
Ordonează

Dalti si spituri

In magazinul online MatHaus ai la dispozitie o gama variata de dalti, spituri si leviere de inalta calitate, rezistente si la pret bun. Plaseaza comanda, iar produsele iti vor fi livrate in conditii optime, la orice adresa din Romania. Poti plati cash, la livrare, online, cu cardul, ori prin ordin de plata.
22 produse
22 produse
Ordonează
Șterge toate
22 produse
Ordonează

Dalta este o unealta multifunctionala, cu aplicatii in mecanica, tamplarie si sculptura. Este fabricata din otel si poate fi actionata mecanic sau manual. 

Levierul este o ranga rigida, indoita in jurul unui punct de sprijin. Acesta se foloseste la miscarea sau ridicarea greutatilor. De obicei, capatul sau scurt are o deschizatura ingusta in forma de V ce serveste la apucarea si scoaterea cuielor batute in lemn sau alt material.

Spitul este o dalta ascultita, realizata tot din otel. Varful si axul spitului sunt imbinate printr-o metoda speciala de sudura.

Asigura-te ca alegi dalti, spituri si leviere de calitate, din otel durabil si cu un maner practic, usor de apucat si manevrat. Este recomandat sa ai mai multe dimensiuni de dalti, spituri si leviere pe care sa le utilizezi in functie de suprafata cu care lucrezi si de operatiunea efectuata.

Indiferent ca esti un meserias profesionist sau ocazional, daltile, spiturile si levierele nu trebuie sa-ti lipseasca din trusa de lucru. Iti oferim diverse tipuri de spituri, leviere si dalti, precum dalta lata, dalta pentru lemn, levier de 500 mm si ranga de 300 mm. Beneficiezi de consiliere telefonica specializata: te ajutam cu informatii despre produse si iti raspundem cu drag la intrebari.