Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Centrale termice de apartament

In magazinul MatHaus gasesti o gama diversa de centrale termice de apartament potrivite pentru diferite cerinte si nevoi. Alege modelul dorit, plaseaza o comanda online, iar noi iti trimitem centrala la orice adresa din tara, acasa sau pe santier.
15 de produse
15 de produse
Ordonează
home

Stoc epuizat

(0)
3.88900  Lei/Buc.
home

Stoc epuizat

(1)
3.74999  Lei/Buc.
home

Stoc epuizat

(0)
2.59896  Lei/Buc.
home

Stoc epuizat

(0)
4.31970  Lei/Buc.
truck Livrare Specializată
home

În stoc

(0)
2.79531  Lei/Buc.
home

Stoc epuizat

(0)
4.53607  Lei/Buc.
home

Stoc epuizat

(0)
2.29901  Lei/Buc.
15 de produse
Ordonează

Centrala termica de apartament este un echipament care furnizeaza caldura si apa calda in multiple puncte de consum. Caldura emisa este produsa de agentul termic pe baza caruia centrala functioneaza, acest agent termic fiind transportat prin tevi catre caloriferele instalate in interiorul locuintei. 

Atat modelele vechi de centrale termice, cat si centralele termice de apartament cu condensare trebuie revizuite o data la doi ani de catre experti autorizati ISCIR, aceasta fiind de altfel singura actiune obligatorie de intretinere a echipamentului.

Pe MatHaus.to iti punem la dispozitie centrale termice de apartament la preturi pentru orice buzunar. In plus, iti oferim consultanta telefonica specializata pentru a alege cele mai bune centrale termice pe gaz de apartament: suna-ne si te ajutam cu drag. Cumpara din magazinul nostru online si poti plati online, cu cardul, ramburs, la livrare, prin ordin de plata, chiar si in rate - fara dobanda.