Setări personalizate Accept toate cookie-urile
În perioada 30 noiembrie - 1 Decembrie, magazinele MatHaus au program normal de funcționare. Vezi programul.
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Centrale termice de apartament

In magazinul MatHaus gasesti o gama diversa de centrale termice de apartament potrivite pentru diferite cerinte si nevoi. Alege modelul dorit, plaseaza o comanda online, iar noi iti trimitem centrala la orice adresa din tara, acasa sau pe santier.
14 produse
14 produse
Ordonează
Șterge toate
14 produse
Ordonează

De ce sa optezi pentru o centrala termica pentru apartament?

Centrala termica are rolul de a produce apa calda pentru consum si agent termic pentru locuinta ta. O centrala este solutia potrivita pentru apartament daca vrei sa devii independent din punct de vedere energetic si sa nu depinzi de sistemul public din localitate.

Chiar daca centrala termica pentru apartament si racordarea la gaz implica o cheltuiala initiala, costurile se amortizeaza rapid. Confortul este de asemenea un motiv suficient de bun pentru a alege o centrala termica, pentru a putea avea o temperatura constanta in orice moment al anului si in fiecare camera a apartamentului.

Care sunt avantajele unei centrale termice pentru apartament?

  • Eficienta - cele mai multe modele de centrale termice iti ofera eficienta sporita, in special  cele mai noi care nu sunt daunatoare mediului inconjurator. Eficienta energetica este ridicata in cazul centralelor termice cu condensare. Cand alegi modelul potrivit pentru tine, acorda atentie clasei de energie indicata in specificatii.
  • Utilizarea usoara - centrala termica este usor de folosit si intretinut. Datorita panoului de control este simplu de setat temerara preferata. Cu o mentenanta periodica va functiona in parametri optimi timp indelungat. In cazul unor defectiuni majore este necesar sa ceri ajutor specializat.
  • Confortul termic - instalarea centralei termice iti ofera avantajul confortului din locuinta in timpul sezonului rece. Daca alegi si un termostat te vei bucura de o temperatura placuta constanta. De asemenea, apa calda menajera poate fi folosita fara limite.
  • Spatiul - centralele termice pentru apartament pot fi instalate in spatii reduse ca dimensiuni datorita designului compact.

Cum alegi o centrala termica potrivita pentru apartament?

In functie de putere - alegerea puterii centralei depinde de factori precum suprafata apartamentului, numarul persoanelor care locuiesc in aceasta, media cantitatii de apa consumata in mod normal, gradul de izolare termica. Puterea centralelor termice poate fi de 24 kW, 28 kW, 30 kW, 40 kW. O centrala de 28 kW este suficienta pentru un spatiu mediu ca dimensiuni, in timp ce una cu putere de 40 kW incalzeste cu usurinta locuinte cu suprafata mai mare de 350mp.
In functie de tipul de combustibil - tipurile de centrale disponibile pe piata sunt: centrale termice pe gaz, centrale termice pe GPL, centrale termice electrice, centrale termice pe combustibil solid, centrale termice cu gazeificare.

Gaseste in oferta MatHaus centrala termica potrivita pentru apartamentul tau si familia ta, dar si pentru spatiile pe care le gestionezi pentru lucrari de constructii sau alte activitati.