Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Regular Map Marker alt
Light Chevron Down
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Cadouri de casa noua: Idei practice

Actualizat: 05.02.2024 / Publicat: 11.02.2022 / Timp lectură: 3 min

Mutarea intr-o locuinta noua este un eveniment important care inseamna, pentru proprietari, inceperea unei noi etape. Daca esti invitat la o petrecere de casa noua, eticheta dicteaza sa aduci gazdelor un dar.

Cadoul potrivit pentru o astfel de ocazie este unul util, care sa fie primit cu entuziasm. Iti venim in ajutor cu o lista de idei de cadouri pentru pasionatii de amenajari interioare, pentru cei iubitori de DIY si de plante.

Cuprins

Idei de cadouri pentru pasionatii de amenajari interioare

piese de mobilier - fotoliu​​​​​​​

Piese de mobilier

Piesele de mobilier esentiale, precum canapeaua, patul, sifonierul sau biblioteca sunt, in majoritatea cazurilor, cumparate de gazde pe durata amenajarii. Pe acestea le poti oferi in dar daca relatia dintre voi este un apropiata si gazdele si-au exprimat dorinta de a le primi.

Insa, de regula, este recomandat sa optezi pentru piese de mobilier mai mici, ce sunt de folos in orce locuinta. Iata cateva exemple:
●    scaune;
●    fotolii sau tabureti;
●    masuta de cafea;
●    comoda sau noptiera;
●    mobiler pentru hol, precum raft pentru pantofi sau cuier.

electrocasnice cadou funda rosie

Electrocasnice

Electrocasnicele sunt o alta idee pentru cadoul de casa noua, principalul criteriu de selectie fiind si in acest caz utilitatea. Este important ca inainte sa achizitionezi un astfel de obiect sa te consulti si cu ceilalti invitati, deoarece multe persoane aleg sa daruiasca electrocasnice si este bine sa te asiguri ca gazdele nu vor primi acelasi cadou de doua ori. Printre cele mai populare electrocasnice pe care le poti aduce la o petrecere de casa noua se numara cuptoarele cu microunde. 

Elemente decorative din polistiren​​​​​​​

Elemente decorative din polistiren

Elementele decorative din polistiren sunt niste cadouri de casa noua practice pentru iubitorii de amenajari interioare, deoarece ele pot fi folosite la diverse proiecte si lucrari de imbunatatire si infrumusetare a locuintei.

Iti prezentam mai jos niste exemple:

Idei de cadouri de casa noua pentru iubitorii de DIY

Scule si unelte de mana

Scule si unelte de mana

Sculele si uneltele de mana sunt utile in orice casa, in special atunci cand proprietarii sunt priceputi la proiecte DIY. Poti opta pentru o trusa de scule de mana gata echipata, ori poti achizitiona ustensilele de baza separat (chei, surubelnite, ciocane, clesti) si sa le aranjezi intr-o cutie sau un cos.

Scule si unelte electrice​​​​​​​

Scule si unelte electrice

Sculele si uneltele electrice sunt, de asemenea, recomandate pentru cei ce iubesc proiectele DIY si au indemanarea necesara de a folosi astfel de obiecte. Acestea simplifica munca si pot fi oferite sub forma de set, ori poti alege sa cumperi produsele individual. Cele mai folositoare sunt masinile de gaurit (bormasinile), fierastraiele circulare, polizoarele unghiulare, ciocanele rotopercutoare si cele demolatoare.

Idei de cadouri de casa noua pentru iubitorii de plante

Unelte de gradina

Unelte de gradina

Oricine are o curte si o gradina va avea nevoie de diferite unelte pentru intretinerea spatiului verde de langa casa. Printre cele mai des folosite unelte pentru gradina se numara lopetile, greblele, furcile si coasele, sapele, fierastraiele de gradina, foarfecii si cutitele, cazmalele si tarnacoapele, precum si topoarele si securile.

Decoratiuni de gradina

Decoratiuni de gradina

Daca stii ca cei ce organizeaza petrecerea de casa noua obisnuiesc sa-si orneze gradina, le poti aduce in dar tot felul de decoratiuni simpatice. Poti alege, de exemplu, obiecte in forma de animale, pitici, fantani sau statui. De asemenea, poti darui piese pentru asamblarea unui gard decorativ care sa delimiteze o gradina mica. Scaunele de gradina, ghivecele, cosurile si balansoarele si sezlongurile sunt alte idei de cadouri pentru gazdele care prefera sa-si petreaca timpul liber in curte.

Seminte si bulbi​​​​​​​

Seminte si bulbi

Pentru cei pasionati de gradinarit, semintele si bulbii reprezinta niste cadouri binevenite pentru a se bucura de hobby-ul lor. In functie de tipul de plante pe care proprietarii le cresc sau planuiesc sa le creasca in gradina, poti alege seminte de flori, seminte de legume, ori seminte de plante aromatice. Daca in curte se obisnuieste sa de planteze gazon, semintele de gazon se vor dovedi foarte utile. Pentru a oferi gazdelor mai multe optiuni, le poti darui chituri cu diferte tipuri de seminte.

Speram ca ideile noastre iti sunt de folos si te asteptam si cu alte sfaturi utile pe blog! Mai mult, in magazinul online MatHaus.ro gasesti o gama variata de materiale, scule si unelte pentru orice proiect sau lucrare de amenajat, construit, renovat sau reparat.

Plaseaza o comanda, iar noi iti trimitem produsele la orice adresa din Romania, acasa sau pe santier. Beneficiezi de transport specializat prin flota proprie de camioane cu brat de descarcare sau curierii parteneri.

MatHaus - magazinul de bricolaj cu livrare oriunde

Te-ar putea interesa și:

Altoirea este procedura prin care portiuni dintr-o planta se imbina in mod artificial cu o alta planta dintr-un soi inferior. Astfel, planta inferioara va prelua din calitatile celei superioare. Un scop important al altoirii este inmultirea vegetativa. De asemenea, acest proces se realizeaza si pentru a creste rezistenta la seceta, inghet, boli si daunatori.
Investitia intr-un mobilier de gradina din lemn atrage dupa sine o serie de intrebari referitoare la modul de curatare si intretinere. Optiunile pentru mobila de exterior sunt dintre cele mai variate, iar alegerea lemnului denota preferinta pentru un material natural si elegant. Cu un aspect foarte placut, lemnul necesita o atentie deosebita, astfel ca, pentru a-i mentine rezistenta si frumusetea naturala ani la rand, este necesar sa ai cateva informatii de baza.
Dalele autoadezive sunt o solutie practica si estetica pentru pardoseala, iar costurile pentru montare lipsesc, dat fiind faptul ca sunt foarte usor de instalat chiar si de incepatorii in proiectele DIY. Dalele autoadezive nu necesita utilizarea unui lipici suplimentar. Inainte de orice operatiune, asigura-te ca suprafata este plana, tare, uscata si neprafuita. Foloseste un grund de netezire daca este necesar. Aplicarea dalelor autoadezive este destul de simpla, cu conditia de a se realiza un traseu precis al lipirii lor si de a se respecta cateva reguli.
Daca daca te pregatesti sa tai vita de vie pentru prima data, iti recomandam sa citesti acest articol pana la final. Mai jos, vei putea citi informatii esentiale privind: Importanta taierii vitei de vie; Notiunile teoretice de baza ale acestei lucrari; Principalele tipuri de taiere ale vitei de vie; Cea mai importanta taiere: taierea de rodire; Pregatirile pentru taierea vitei de vie; Cele mai importante reguli ale taierii vitei de vie.