Pret indisponibil pentru localitatea SECTOR 3, BUCURESTI.
Suflanta cu aer cald Bosch PHG 600-3
Pret indisponibil pentru localitatea SECTOR 3, BUCURESTI.

Găsește repede ce ai nevoie

Suflanta cu aer cald Bosch PHG 600-3

  • Tip produs: suflanta cu aer cald 
  • Putere: 1800 W 
  • Temperatura maxima: 600 grade C
Cod produs: 11103726
Pret indisponibil pentru localitatea SECTOR 3, BUCURESTI.
Pretul include TVA si taxa verde.
Preț și stoc valabile pentru livrare în:
Indisponibil in zona ta
Disponibil in rate fara dobanda
Card Avantaj - 2, 4, 5 sau 6 rate
Star BT - 2, 4, 6 sau 9 rate
BRD - 1, 3, 6 sau 10 rate
Call center: 0374 012 345
Suflanta cu aer cald Bosch PHG 600-3 este o ustensila cu utilizari multiple. O poti folosi pentru a indeparta lacuri si vopsele, pentru lipire la cald sau pulverizare. Este echipat cu un motor cu o putere mare de 1800 W care iti permite sa realizezi fixari diverse si sa pregatesti lemnul si metalul pentru lipire.
 
Beneficiaza de sistemul Constant Electronic Bosch care permite ca temperatura reglata preliminar sa fie mentinuta constanta de catre sistemul electronic. Poti folosi suflanta pentru lucrari care necesita o precizie mare precum lipirea, dar si pentru operatii de fretare, deformare, uscare  a cablurilor si suduri in material plastic.
 
Debitul de aer cald al suflantei Bosch PHG 600-3 poate fi reglat in mai multe trepte. Treapta de aer rece de 50°C este utila pentru racirea rapida si lucru la temperaturi scazute. Daca in operatiunea pe care o realizezi trebuie sa eviti incalzirea excesiva a mediului inconjurator a piesei sau daca a o piesa de lucru usoara, atunci este recomandat sa utilizezi treapta inferioara de suflare a aerului cald.
 
Pentru un  efect de incalizire mai rapida a piesei de prelucrat poti folosi o treapta mai mare a suflantei. Poti selecta in fuctie de necesitate temperaturi variabile de  50°C, 400 °C  sau 600°C.
 
Se alimenteaza la o sursa de curent electric cu tensiunea de alimentare de 230V. 
 
Este echipata cu functia Thermostop care iti asigura deconectarea automata a termoelementului in caz de suprasarcina (Thermo Protection).
 
Sistemul Softgrip Bosch al manerului si designul ergonomic iti asigura o manevrare comoda si sigura.
 
Suprafata de sustinere este utila in regim stationar. Termoprotectia demontabila iti permite sa lucrezi in locuri inguste. 
 

Specificatii tehnice:

  • Putere: 1.800 W
  • Temperatura lucru: 600° C
  • Debit maxim: 500 L/min