• MORTAR TINCI ALB 25KG

MORTAR TINCI ALB 25KG

Cod produs: 10701364
Mortar tinci Adeplast alb
Disponibil si in rate
Retur usor
Suport tehnic: 0374 012 345
E-mail: comenzi@mathaus.ro
 
Pentru comenzi online introdu maxim 334

Descriere Produs

Mortar tinci Adeplast este un mortar super - plastic pentru tencuieli si reparatii. Caracteristici: - lucrabilitate usoara; - aderenta foarte buna; - suprafata foarte fina.
Mortar Tinci Adeplast de utilizeaza pentru lucrari de finisare ale tencuielilor brute inaintea gletuirii sau a altor finisaje nobile:
- in interiorul sau exteriorul cladirilor pentru finisarea tencuielilor brute; - repararea tencuielilor brute fisurate si denivelate; - strat de tinci; - nivelarea suprafetelor inainte de faiantare; - nivelarea suprafetelor inainte de aplicare de mortar nobil colorat; - nivelarea suprafetelor inainte de vopsire Pregatirea suprafetei de lucru: Se aplica pe tencuiala bruta intarita cel putin 28 zile, curata, si sanatoasa, fara exfolieri, pete de ulei, praf, sau alte impuritati mecanice. Modalitate de aplicare:
Unelte utilizate:
- galeata;
- amestecator mecanic sau manual;
- mistrie;
- gletiera;
- bidinea;
- drisca cu burete rosie sau cu polistiren.
Pulberea se introduce in apa si se amesteca energic, de preferinta mecanic pana la obtinerea unui amestec cremos, omogen, usor prelucrabil. Se recomanda a se amesteca deodata o cantitate care se utilizeaza in maximum 3 ore. Se asteapta 10 minute pentru desavarsirea reactiilor chimice si se amesteca din nou energic. Pasta se aplica pe suprafata in grosime de 1,5 - 2 mm, cu gletiera. Se asteapta circa 60 - 90 minute pana ce suprafata devine nelipicioasa la pipait, dupa care se stropeste usor cu apa si se driscuieste cu o drisca din polistiren sau din burete, obtinand o suprafata superior structurata, fara fisuri. Peretele ce urmeaza a se finisa se umezeste bine cu apa se lasa sa se zvante, dupa care se aplica mortarul Adeplast tinci cu o gletiera, in grosime de 1 - 2 mm. Dupa circa o ora de la aplicare, atunci cand la pipait nu se mai lipeste pe deget, se umezeste usor si se driscuieste cu drisca din burete sau polistiren, obtinand o suprafata fina, uniforma.
Pasta din galeata isi pastreaza Proprietatile timp de cel putin 3 ore. Depozitare: In locuri uscate, in stare inchisa, pe paleti din lemn. Ambalare: In saci de 25 kg
Consum specific: 3 - 4 kg / mp
Temperatura de punere in opera: 5 C - 30 C
Termen de valabilitate: 12 luni

Specificatii tehnice

Descarca specificatiile tehnice:
Termen de valabilitate:
12 luni
Timp de uscare:
Cca. 72 h
Consum:
3 - 4 kg/m²
Ambalare:
25 kg
Culoare:
Alb
Temperatura de aplicare:
5° C - 30° C