Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Vopsele cu efecte decorative

Esti mereu in cautare de nou, dornic sa obtii un aspect original, inclusiv pentru peretii locuintei tale? Atunci incearca vopselele cu efecte decorative. Livram in toata tara si oferim consiliere telefonica, pentru a-ti putea raspunde la orice intrebare legata de proiectul tau si materialele necesare.
60 de produse
60 de produse
Ordonează
Șterge toate
60 de produse
Ordonează

Vopselele cu efecte decorative pot fi folosite ca un accesoriu pentru interiorul casei, reusind sa personalizeze peretii si intreaga atmosfera a camerei. Specialistii recomanda sa ai un perete de accent pe care sa folosesti vopsea decorativa, iar ceilalti pereti sa fie colorati uniform. Efectele decorative pentru pereti sunt diferite (de metal, de nisip s.a.). Aplicarea se face potrivit indicatiilor de pe eticheta pentru ca fiecare tip de efect are un anumit mod de aplicare.

ATENTIE! A nu se confunda vopseaua cu efect decorativ cu tencuiala decorativa, aceasta din urma fiind destinata pentru peretii exteriori ai casei (tencuiala periata sau striata).

In orice amenajare interioara culoarea peretilor contribuie semnificativ la aspectul final. Efectele decorative creeaza un aspect care surprinde, reusind sa scoata din monotonie orice spatiu. Alege un lac pentru pereti pe care sa il aplici corespunzator si comanda din magazinul nostru toate materialele necesare proiectului tau de zugravire.