Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Regular Phone Icon 2 MINUTE
Timpul mediu de preluare

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Regular Map Marker alt
Light Chevron Down
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Usi de vizitare Ciere

1 produse
1 produs
Ordonează
Șterge toate
1 produs
Ordonează

Usile si trapele de vizitare sunt solutii practice si estetice de mascare a tevilor, conductelor sau cablurilor. In plus, faciliteaza accesul rapid in cazul in care vrei sa opresti un robinet si sa faci diverse reparatii la sistemul sanitar sau electric. Vezi, din confortul casei tale, toate produsele disponibile pe mathaus.ro si alege modelul potrivit pentru proiectul tau. Economiseste timp si plaseaza comanda online!

Ce este usita de vizitare?

Usitele de vizitare si trapele de acces sunt elemente pentru instalatii. Mai exact, sunt deschizaturi in pereti si tavane, de dimensiuni reduse. Produsele sunt compuse dintr-un cadru fix si un panou ce se poate deschide sau indeparta complet. Rolul acestora este de a masca intr-un mod estetic coloane de apa, sifoane de scurgere, tevi, robineti, cabluri si doze electrice, in timp ce asigura accesul facil in cazul unor defectiuni sau lucrari de mentenanta. 

Pot fi incorporate in plafoane si pereti din zidarie sau din placi de gips carton. In functie de finisajul dorit, alege intre produse cu suprafata alba/colorata sau cu panou care poate fi vopsit/placat. 

Cum alegi usile de vizitare?

O usa de vizitare poate fi montata in locuinte, spatii comerciale, institutii publice, birouri sau constructii industriale. Pentru a face o alegere inspirata, tine cont de acest aspect, dar si de urmatoarele caracteristici:

  • dimensiuni - lungimea si latimea trebuie sa fie suficient de generoase, pentru a permite accesul usor la instalatia sanitara sau la cea electrica; totodata, ia in calcul spatiul pe care il ai la dispozitie; spre exemplu, daca scafa sau coloana de mascare este ingusta, la fel trebuie sa fie si usita de vizitare;

  • incaperea in care este nevoie de usa/trapa de acces - in cazul amenajarii unei bai, unei bucatarii sau unui spatiu cu umiditate mare, produsul ales de tine trebuie sa fie rezistent la astfel de conditii;

  • material - panourile din plastic sunt durabile, au un pret accesibil, pot fi rezistente la razele UV (nu se decoloreaza sub actionea acestora) si se monteaza atat in pereti si tavane din zidarie, cat si in plafoane false; de asemenea, ai la dispozitie trape din gips carton, pentru structurile realizate din placaje;

  • finisaj - este alb sau colorat (bej, maro, albastru, verde); daca este necesar, suprafetele pot fi vopsite sau placate cu gresie si faianta.

Consultantii MatHaus te pot ajuta cu mai multe informatii despre produsele disponibile pe site-ul nostru si sfaturi pentru alegerea si montarea usitelor de vizitare. In plus, acestia iti pot oferi asistenta pentru plasarea comenzii online.