Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Regular Phone Icon 31 SECUNDE
Timpul mediu de preluare

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează Light Truck

Tocatoare resturi vegetale Raider

1 produse
Light Truck
1 produs
Ordonează Light Truck
Șterge toate
1 produs
Ordonează Light Truck

Pentru întreținerea facilă a grădinii și curățarea livezii, ai nevoie de tocătoare de resturi vegetale și crengi, echipamente special concepute pentru a transforma rapid și ușor aceste materiale în rumeguș sau mulci. Cu ajutorul lor, poți reduce dimensiunile crengilor pentru a le transforma în material util pentru acoperirea solului sau pentru producerea de compost. Alege un tocător adecvat nevoilor tale și simplifică-ți munca în grădină!

Modele de tocătoare de resturi vegetale

Avem în oferta noastră o varietate de tocătoare de resturi vegetale, ideale pentru a transforma eficient și rapid crengi, ramuri și alte deșeuri vegetale în material mărunțit. Aceste tocătoare sunt echipate cu motoare electrice puternice, cu puteri variabile, pentru a face față diferitelor nevoi de tăiere și mărunțire. Elimini, astfel, deșeurile vegetale fără a le mai transporta la groapa de gunoi și fără a risca să încalci legea prin arderea lor. 

În oferta noastră găsești tocătoare de resturi vegetale echipate cu motoare puternice de 2400 sau 2600 W, cu lame rezistente pentru tăiere eficientă și suport pe roți pentru o deplasare ușoară. Acestea includ saci colectori cu capacități variate pentru a colecta și depozita comod materialul mărunțit. 

Tocătoare de lemne

Pentru tăierea crengilor, elementelor de garduri și a așchiilor de lemn ai nevoie de un tocător de lemne dotat cu un motor rezistent la șocuri. 

Poți alege între aparate care pornesc la sfoară sau la buton. Verifică dimensiunea maximă a grosimii crengilor pe care le poate tăia tocătorul de lemne ales: gama noastră de produse permite tăierea lemnelor cu grosimea de până la 50 mm. De asemenea, îți punem la dispoziție mărunțitoare silențioase, pentru a nu deranja vecinii și a te bucura de o experiență de lucru plăcută. 

Dacă ai nevoie de lemne pentru încălzire, îți recomandăm un despicător de lemne potrivit pentru lucrări de dimensiuni mici și medii. 

Măsuri de siguranță în timpul utilizării 

În timpul utilizării și manipulării tocătoarelor de resturi vegetale, este extrem de important să respecți măsurile de siguranță. Pentru a te proteja, asigură-te că porți:

  • mănuși și ochelari de protecție;
  • echipamente de protecție împotriva zgomotului;
  • încălțăminte cu aderență bună;
  • mască de praf.

Este esențial să nu supraîncarci tocătorul de crengi și resturi vegetale și să-l folosești doar pentru mărunțirea materialelor specificate de producător. Supraîncărcarea poate duce la deteriorarea echipamentului sau la accidente. Respectă întotdeauna instrucțiunile și limitele de utilizare stabilite de producător pentru a te asigura că tocătorul funcționează în siguranță și eficient.

De asemenea, evită utilizarea tocătorului în condiții de precipitații, umezeală excesivă sau vânt puternic. Aceste condiții pot afecta performanța și siguranța echipamentului și pot crea riscuri suplimentare. 

Descoperă oferta Mathaus de tocătoare de crengi și resturi vegetale și pregătește-te să obții rezultate excelente în transformarea acestora în materiale utile și benefice pentru grădina ta.