Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Regular Phone Icon 36 SECUNDE
Timpul mediu de preluare

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Regular Map Marker alt
Light Chevron Down
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează

Prize cu telecomanda si teleruptoare Benko

3 produse
3 produse
Ordonează
Șterge toate
3 produse
Ordonează

Tine pasul cu noile solutii eficiente in realizarea unei instalatii electrice. Daca esti in cautare de butoane si relee in locul intrerupatoarelor cap-scara si cruce, analizeaza gama variata de produse disponibila pe MatHaus. Comanda tot ce ai nevoie online, dureaza doar cateva minute. Facem livrarea oriunde in tara.

Pentru electricienii care vor sa isi simplifice munca si sa lucreze cu economie de costuri, exista teleruptoare, cunoscute si sub numele de releu pas cu pas ori releu de impuls, folosite in aplicatii unde se cere functia de temporizare. 

De exemplu, teleruptoarele pot fi folosite la iluminatul interior al scarii blocurilor, deoarece suporta comenzi multiple de intrare si programarea alimentarii pentru dispozitivele conectate pe iesire.

Ce sunt prizele programabile?

Tot mai des intalnite sunt si prizele programabile care opresc sau pornesc in mod automat alimentarea cu energie electrica, conform intervalelor de timp la care au fost setate. Prin urmare, vei putea controla timpul de functionare al aparatelor electronice din casa.
Exista prize programabile de doua tipuri:

  • digitale - dispun de afisaj electronic (LCD), au baterie
  • mecanice - sunt setate manual

La ce folosesti o priza programabila?

  • pentru a seta intervalul de timp in care sa functioneze un calorifer electric (sau alt aparat), astfel incat sa ai un consum eficient si sa nu stai cu grija ca ai adormit fara sa-l opresti;
  • pentru a porni o veioza, lampadarul din living sau televizorul, astfel chiar daca esti plecat intr-o vacanta lunga, vei induce hotii in eroare;
  • pentru ca atunci cand sosesti acasa sa ai deja temperatura dorita, de exemplu, aerul conditionat a inceput sa functioneze mai devreme de ora la care tu ajungi;

La ce folosesti dulia cu telecomanda?
    
Dulia cu telecomanda este utilizata pentru a porni si a opri iluminatul de la distanta, deci fara a fi nevoit sa te ridici din pat si chiar fara sa trebuiasca sa fii prezent in camera in care vrei sa stingi becul.

Solutiile traditionale sunt inlocuite de cele moderne, care promoveaza un stil de viata confortabil. Analizeaza diversitatea produselor disponibile in magazinul MatHaus si tine cont ca iti oferim consiliere telefonica. Specialistii nostri iti raspund la orice intrebare pentru a afla despre solutiile pe care le ai la dispozitie pentru a-ti duce proiectul la bun sfarsit.