Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează Light Truck

Seturi de scule electrice Ryobi

1 produse
Light Truck
1 produs
Ordonează Light Truck
Șterge toate
1 produs
Ordonează Light Truck

Atunci cand vrei sa lucrezi cu precizie, sa detii controlul 100% asupra proiectului, un set de scule electrice te va ajuta sa obtii rezultatele dorite. Pentru ca iti doresti performanta si cauti scule care sa raspunda cerintelor tale in ceea ce priveste puterea, greutatea, durata de viata, alege magazinul MatHaus. Comanzi online si economisesti timp. Livram oriunde in tara.

Pentru lucrarile tale de polizare sau debitare, din curte, atelier ori garaj, un set de polizoare unghiulare iti va eficientiza munca. Cu ajutorul discurilor speciale vei putea sa duci la indeplinire o diversitate de proiecte:

  • sa indepartezi rugina si vopseaua (de pe lemn, metal)
  • sa polizezi, sa periezi sau sa lustruiesti diferite suprafete
  • sa tai metalul
  • sa tai obiecte diverse (inclusiv placi de gresie sau fainata)

Daca tocmai te-ai mutat si esti in plin proces de amenajare,  ai de realizat insurubari, desurubari, gauri si ai decis sa iti faci singur cateva corpuri de mobilier, atunci un set de 3 unelte portabile (cu fierastrau pendular, polizor unghiular si masina de gaurit cu percutie) iti va fi util.

Un set de scule este o investitie pe care orice mester stie ca este nevoie s-o faca. In functie de activitatile tale cele mai intalnite, alege-ti si instrumentele. In spatele unei munci bine realizate se afla un set de unelte performante. Iti punem la dispozitie o echipa specializata, gata sa iti ofere consiliere telefonica.

Categorii complementare: Burghie , Discuri abrazive pentru polizare , Discuri