Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Regular Phone Icon 2 MINUTE
Timpul mediu de preluare

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Regular Map Marker alt
Light Chevron Down
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Categorii produse

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează
Light Times
Filtrează
Regular Search Icon Light Times

Savana

2 produse
2 produse
Ordonează
Șterge toate
2 produse
Ordonează

Savana este o alegere excelenta pentru cei care doresc produse de calitate inalta, durabile si cu un aspect minunat, pe masura asteptarilor. Brandul ofera vopsele cu o acoperire de lunga durata, care rezista la factorii de mediu si isi mentin culoarea si finisajul, amorse, coloranti, grund, diferite tipuri de email, lacuri si solutii antimucegai, produse pe care le gasesti la MatHaus, impreuna si cu alte vopsele si tencuieli decorative pentru proiectele tale. 

Ce avantaje ofera Savana?

Produsele Savana sunt concepute special pentru a dura o perioada indelungata. Acestea au o rezistenta sporita in fata factorilor de mediu comuni, precum variatiile de temperatura si umiditate. Ele nu se crapa, nu se exfoliaza si isi mentin aspectul original pentru un interval lung de timp, ceea ce le face o alegere excelenta pentru diverse proiecte de finisaje si amenajari interioare sau exterioare.

Diversitate de game

La MatHaus, gasesti diferite game de produse Savana la preturi avantajoase. Gama cea mai extinsa o reprezinta lavabila Savana. Fie ca doresti o culoare neutra pentru a crea un fundal elegant sau o nuanta vibranta pentru a adauga un strop de culoare, Savana lavabila ofera o multime de optiuni pentru personalizarea spatiilor. 

Formule speciale 

Savana vopsea lavabila se distinge prin anumite caracteristici caracteristici specifice ale formulelor sale, precum rezistenta la apa, permeabilitate la vaporii de apa, capacitatea de a acoperi imperfectiunile peretelui, usurinta de aplicare si proprietatile antimucegai. 

Aplicare si intretinere facile

In ceea ce priveste aplicarea si intretinerea, Savana vopsea impresioneaza prin usurinta cu care poate fi utilizata. Se aplica usor, are un timp scurt de uscare si poate fi curatata cu usurinta cu apa si sapun. Aceasta este o veste buna pentru cei care doresc un produs care sa nu necesite mult efort in aplicare si intretinere.

Varietate de culori

Paleta mare de culori este un alt avantaj al vopselei lavabile Savana. Acest brand ofera o gama larga de coloranti si vopsele colorate, ceea ce permite fiecaruia sa isi personalizeze spatiul in functie de gustul si stilul personal. Varietatea de culori poate contribui la crearea unui mediu placut si confortabil.

Cum sa alegi tipul de vopsea Savana potrivit pentru tine?

Incepe prin a identifica nevoile spatiului de care doresti sa te ocupi. De exemplu, pentru incaperile expuse la umiditate crescuta, precum baile sau bucatariile, alege amorse antimucegai sau tipuri de vopsea lavabila Savana cu formula antimucegai, iar pentru peretii exteriori cu expunere mare la soare opteaza pentru un lavabil Savana cu formula anti-UV. 

Tine cont de iluminatul natural

Iluminatul natural joaca un rol important in modul in care culoarea vopselei este perceputa vizual. O culoare deschisa poate parea mult mai luminoasa si mai vibranta intr-o incapere cu multa lumina naturala. Se recomanda alegerea unei nuante mai deschise de Savana interior pentru incaperile cu putina lumina naturala si a unei nuante mai inchise pentru incaperile cu multa lumina.

Evalueaza cantitatea necesara spatiului

In ceea ce priveste determinarea cantitatii necesare de vopsea lavabila interior Savana, exista mai multi factori de luat in considerare, de exemplu: dimensiunea incaperii, numarul de straturi care trebuie aplicate, precum si tipul de suprafata care urmeaza sa fie vopsita.

Alte caracteristici

Gradul de rezistenta la spalare, proprietatile de acoperire a suprafetei si tipul de finisaj (mat sau lucios) sunt alte cateva caracteristici care pot influenta durabilitatea si aspectul final oferit de lavabila interior Savana. La MatHaus, gasesti atat Savana la preturi excelente, cat si alte branduri de vopsele lavabile si produse pentru diferite proiecte din sfera constructiilor si amenajarilor interioare si exterioare.