Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Categorii produse
Filtre aplicate
Filtre
Filtrează
Ordonează

Sapa egalizare

Atunci cand vrei sa egalizezi suprafetele interioare sau sa adaugi un strat final pivnitelor si depozitelor, ai nevoie de sape de egalizare durabile si de inalta calitate. Sapa de egalizare este un material usor de folosit, care are in compozitie ciment cu nisip si apa. Magazinul nostru iti ofera o gama larga de produse potrivite pentru orice lucrare. In plus, iti punem la dispozitie serviciul de livrare specializata, ce asigura manipularea corespunzatoare a sapelor.
1 produse
1 produs
Ordonează
Șterge toate
truck Livrare Specializată
home În stoc
3601  lei/buc.
2691 lei/buc.
1 produs
Ordonează

Sapa de egalizare este un strat din mortar de ciment, ce se foloseste pentru umplerea denivelarilor. 
Ce rol au sapele de egalizare? 
Sapele de egalizare sunt utilizate pentru egalizarea suprafetelor si se pot turna manual sau mecanizat direct pe suprafata de beton, caz in care sunt solidare cu stratul suport. Acestea mai pot fi turnate pe un strat termoizolant (de polistiren sau vata), caz in care se numesc sape flotante. 

Inainte de turnarea sapelor solidare se recomanda amorsarea suprafetei suport cu un grund care sa imbunatateasca aderenta. La sapele flotante trebuie aplicata o folie de separatie intre stratul suport si peretii camerei, peste care se va turna compozitia in stare fluida. Dupa uscare, daca suprafata nu este perfect plana se poate folosi o sapa autonivelanta cu grosime intre 3-20 mm. Ca si strat final se poate monta, parchet, gresie, vopsea  epoxi etc. 
Cum alegi o sapa de egalizare?
Pentru a alege o sapa de egalizare potrivita nevoilor tale, trebuie sa iei in considerare urmatoarele aspecte:

  • natura stratului  suport pe care se aplica;
  • amplasamentul pardoselii - la exterior sau interior;
  • rezistenta la compresiunea dorita;
  • conditiile de umiditate din spatiul in care se aplica;
  • daca se doreste ca sapa sa inglobeze elemente de incalzire;
  • grosimea minima si maxima pe care o va avea sapa turnata.

Cum se aplica sapele de egalizare?
Sapele de egalizare se aplica direct pe stratul suport, ori pe un strat intermediar de termoizolatie. Aplicarea directa pe stratul suport poate fi realizata cu sau fara aderenta (pe folie de PVC).

Este important de stiut ca acestea se toarna intotdeauna in minim 3 cm si niciodata la temperaturi mai scazute de 5 grade Celsius. Prin urmare, este recomandat sa consultati fisa tehnica a produsului, care contine informatii utile cu privire la grosimea minima de turnare, a necesitatii armarii produsului si la rosturile de dilatatie necesare. Ambalajul va prezenta si detalii specifice cu privire la compozitia sapei de egalizare.

Daca esti in cautarea unei sape de egalizare cu pret competitiv, la noi gasesti o gama variata de produse si o multime de oferte. Pentru a nu risca deteriorarea produselor, iti asiguram livrarea oriunde in Romania prin serviciul de livrare specializata.