Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează

Roabe profesionale pentru constructii Evotools

3 produse
3 produse
Ordonează
Șterge toate
Regular Home Alt
În stoc
Empty Star Icon Empty Star Icon Empty Star Icon Empty Star Icon Empty Star Icon
Solid Star Icon Solid Star Icon Solid Star Icon Solid Star Icon Solid Star Icon
(2)
18400 lei/buc.
3 produse
Ordonează

Indiferent de tipul de roaba de care ai nevoie, la Mathaus gasesti modelul potrivit! Avem o gama larga de roabe si accesorii pentru gradina si constructii. La fiecare comanda, beneficiezi de livrare specializata: iti trimitem produsele in conditii optime, la orice adresa din tara!

Pentru transportul diferitelor materiale ai nevoie de o roaba profesionala. Este un instrument util in constructii si gradinarit, cu ajutorul careia pot transporta mai usor obiecte voluminoase si grele sau materiale lichide pe distante scurte. 

Roaba cu o singura roata este roaba traditionala, usor de manevrat si de descarcat. Este potrivita pentru treburi in gospodarie, ce nu implica incarcaturi grele. Cea cu doua roti are o stabilitate mai mare decat cea traditionala, fiind recomandata celor ce lucreaza cu incarcaturi mai grele, acest tip de roaba fiind mai des utilizata in constructii. 

Rotile unei roabe pot fi pneumatice, semi-pmeumatice sau non-pneumatice. Cele pneumatice sunt prevazute inauntru cu un tub folosit la umflarea rotilor. Aerul cu care se umfla rotile are rolul de a absorbi socurile si de a oferi roabei o rulare usoara, facand-o mai simplu de controlat. Rotile non-pneumatice sunt fabricate din cauciuc solid si nu se pot dezumfla sau sparge. Rotile semi-pneumatice sunt roti de cauciuc cu buzunare de aer construite in interior.

Pe MatHaus.ro gasesti diverse modele de roabe, precum roaba pentru materiale de constructii, roaba pentru gradina si roaba pneumatica. De asemenea, poti alege dintre roabe de diferite capacitati, cum este roaba de 80l sau roaba de 100l. Pentru mai multe informatii, suna-ne si vom fi bucurosi sa te ajutam!