Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează Light Truck

Polizoare de banc Raider

2 produse
Light Truck
2 produse
Ordonează Light Truck
Șterge toate
2 produse
Ordonează Light Truck

Ai de realizat o serie de activitati care implica ascutirea burghielor sau a altor instrumente (foarfece, cutite, dalti), slefuirea unei piese din metal sau indepartarea ruginii? Inseamna ca ai nevoie de un polizor de banc. In magazinul MatHaus gasesti scule electrice de calitate, potrivite indiferent de proiectul pe care il ai in lucru.

Polizorul de banc permite realizarea a trei tipuri diferite de actiuni: ascutire, polizare si lustruire. 

Ca si alte scule electrice, caracteristicile pe care le indeplineste, de exemplu puterea motorului sau turatia (numarul de rotatii pe minut), il fac o alegere ideala pentru activitati ocazionale sau din contra, o masina care indeplineste chiar si exigentele mesterilor profesionisti.

Ce putere are un polizor de banc?

Poate vrei sa folosesti polizorul de banc doar pentru ascutirea instrumentelor sau te tenteaza mai mult functia de slefuire (exista si polizor de banc cu slefuitor cu banda). Fie ca iti doresti sa il utilizezi ocazional sau ai nevoie de el in atelier pentru o utilizare frecventa, va trebui sa tii cont de puterea motorului. 

  • putere limitata: 250W - 400W
  • putere moderata: 400W - 800W
  • putere ridicata: 800W - 1000W

In alegerea produsului este importanta si turatia (numarul de rotatii pe minut). Cu cat finisarea si lustruirea trebuie sa fie cat mai precise, cu atat si numarul de rotatii pe minut trebuie sa fie mai mare.

Alege sa comanzi online din magazinul MatHaus un polizor de banc profesional sau un polizor unghiular, potrivit proiectului tau. Indiferent ca iti doresti un polizor de banc profesional Raider sau polizor de banc profesional Primo, tine cont ca iti sta la dispozitie o echipa de specialisti pregatiti sa iti ofere asistenta telefonica.

Categorii complementare: Discuri abrazive pentru polizare