Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Categorii produse
Filtre aplicate
Filtre
Filtrează
Ordonează

Plinte si accesorii plinte Setprodcom

Mathaus iti pune la dispozitie o gama variata de plinte si accesorii potrivite oricarui tip de parchet. Comanda online si scapa de grija mersului in magazin. Dupa ce ai plasat comanda, iti aducem produsele in conditii optime, oriunde in tara, cu ajutorul transportului nostru specializat.
173 de produse
173 de produse
Ordonează
Șterge toate
173 de produse
Ordonează

O plinta pentru parchet se foloseste la imbinarea intre parchet si perete, precum si pentru a ascunde cablurile din incapere. Se poate utiliza atunci cand renovezi sau schimbi parchetul, ori iti doresti sa reimprospatezi un spatiu.
Ce rol au plintele?

  • Contribuie la buna intretinere a pardoselii si peretilor.
  • Protejeaza partea inferioara a peretelui de umezeala si lovituri.
  • Impiedica acumularea diferitelor particule in rostul de dilatare.

Cum se monteaza plintele?
Exista trei moduri de montare a plintelor:

  • montarea cu holsuruburi - pentru plintele care au canal exterior ce acopera capul surubului cu scopul de a nu fi vizibil;
  • lipirea cu adezivi speciali - necesari pentru montarea plintelor direct pe zidarie;
  • sistem de tip click - se monteaza pe perete cu ajutorul holsuruburilor, dupa care plinta se fixeaza cu usurinta de suporti.

Daca esti in cautare de plinte ieftine pentru parchet, in magazinul nostru gasesti numeroase modele de calitate inalta la preturi avantajoase. Astfel, poti alege plinta pentru parchet PVC, plinta pentru parchet laminat, plinta de trecere, plinta duopolimer, plinta pentru colt interior sau plinta pentru colt exterior.