Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Regular Map Marker alt
Light Chevron Down
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează
Light Times
Filtrează

Placi ondulate si accesorii

5 produse
5 produse
Ordonează
Șterge toate
Regular Truck
Livrare Specializată Solid Info Circle
Regular Home Alt
În stoc
Empty Star Icon Empty Star Icon Empty Star Icon Empty Star Icon Empty Star Icon
Solid Star Icon Solid Star Icon Solid Star Icon Solid Star Icon Solid Star Icon
(1)
2428  lei/m²
2064 lei/m²
5 produse
Ordonează

Pe mathaus.ro, gasesti o gama variata de placi ondulate la preturi avantajoase si accesoriile aferente. Ondulina bitumoasa este fabricata din fibre celulozice si rasina termorezistenta, fiind perfecta pentru conditii climatice dificile. Pacile ondulate metalice sunt extrem de rezistente si durabile, oferind un aspect estetic placut. Placa ondulata PVC este ideala pentru a oferi protectie impotriva intemperiilor, in special pentru spatiile unde se doreste intrarea luminii naturale. Pe site, poti achizitiona placi Onduline acoperis, dar si toate accesoriile necesare pentru acestea, inclusiv suruburi, cuie monobloc, capace si banda de etansare.

Unde se utilizeaza placile ondulate?

Placa ondulata se utilizeaza atat in constructia de locuinte, cat si la hale industriale, garaje, depozite sau adaposturi pentru animale, desupra sindrilei bitumoase pentru extra protectie. Acestea isi gasesc utilitatea atat in realizarea acoperisurilor, dar si in placarea peretilor, datorita caracteristicilor sale.

Avantaje placa ondulata acoperis

Sindrilele bitumoase si placile ondulate sunt concepute sa faca fata unui spectru larg de conditii atmosferice, oferind o rezistenta exceptionala atat impotriva factorilor atmosferici duri, precum ploaia torentiala, vantul puternic si zapada grea, cat si impotriva radiatiilor ultraviolete.

Placile onduline pot fi ajustate pentru a se potrivi formei acoperisului, fara a se sparge sau deforma. In plus, durabilitatea lor este un atu major, acestea fiind capabile sa reziste la utilizarea pe termen lung, reducand astfel nevoia de inlocuire frecventa. Elasticitatea lor permite adaptarea la orice tip de acoperis, fie el inclinat sau plat.

O alta caracteristica importanta a placi ondulate pentru acoperis este impermeabilitatea. Acestea sunt complet rezistente la apa, protejand casa impotriva posibilelor infiltrari de apa. 

Cum se instaleaza placile ondulate?

Sunt necesare conditii special de instalare. Consulta ghidul de montaj pentru instructiuni complete. 

Este recomandat sa montezi placile ondulate intr-o zi fara vant, cu o temperatura moderata si fara precipitatii, deoarece conditiile meteo extreme pot afecta calitatea materialului si pot ingreuna procesul de montare.

Incepe fixarea dinspre partea acoperisului opusa directiei dominante a vantului. Daca placile sunt instalate in directia vantului, acesta poate intra sub placi si le poate desprinde.

Trebuie sa le asezi intercalat pentru a asigura o etanseitate maxima. De asemenea, distanta dintre sipci si placi trebuie sa fie cea recomandata de producator. De exemplu, in cazul unei placi de 1 m, suprapunerea dintre coama si placa onduline trebuie sa fie de minimum 12,5 cm.   

Ultimul pas din procesul de instalare a ondulinei pentru acoperis este fixarea acesteia. Placile se fixeaza in cuie la fiecare ondulatie la suprapunerea transversala a placilor si intercalat pe sipcile intermediare.