Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Regular Map Marker alt
Light Chevron Down
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Categorii produse

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează

Placa soclu exterior

1 produse
1 produs
Ordonează
Șterge toate
Regular Truck
Livrare Specializată Solid Info Circle
Regular Home Alt
În stoc
12536 lei/m²
1 produs
Ordonează

Placarea soclului din exteriorul locuintelor si a spatiilor comerciale nu a fost niciodata mai usoara ca acum! Mathaus.ro iti pune la dispozitie placi pentru soclu exterior de cea mai buna calitate, astfel incat sa obtii designul la care ai visat mereu. De asemenea, poti opta dintre numeroase variante de plata a comenzii: online, cu cardul, ramburs, prin ordin de plata sau chiar in rate fara dobanda.

Piatra decorativa naturala este cea mai potrivita pentru proiectele de placare a peretilor exteriori, obtinandu-se in final un aspect unic, modern, dar si elegant. Placa pentru soclu exterior nu se remarca doar prin aspectul estetic deosebit, ci si prin rezistenta crescuta la soc sau impact, suportand si variatiile mari de temperatura.

Placa pentru soclu disponibila la noi se poate folosi in numeroase lucrari, datorita versatilitatii de care da dovada. Poate fi combinata cu diverse materiale industriale, dar si cu diferite modele de piatra, indiferent ca este vorba de placaje integrale sau partiale. 

Pe mathaus.ro poti alege placi pentru soclu de diferite culori, stiluri si dimensiuni, avand siguranta ca vei gasi produsul perfect pentru proiectul tau.

Placa pentru soclu exterior este comercializata in pachete cu mai multe bucati. Astfel, iti recomandam sa arunci o privire si asupra specificatiilor fiecarui produs in parte.