Setări personalizate Accept toate cookie-urile

Vânzări

0374 012 345

22 SECUNDE
Timpul mediu de preluare

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

În perioada 30 noiembrie - 1 decembrie magazinele MatHaus sunt deschise cu program normal. Programul livrărilor și al depozitelor este modificat. Vezi programul.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Piulite

1 produse
1 produs
Ordonează
Șterge toate
1 produs
Ordonează

Iti oferim zeci de modele de piulite potrivite unei game largi de lucrari. Indiferent ca esti mester profesionist, vrei sa realizezi un proiect DIY, ori ai de facut o reparatie minora in gospodarie, pe MatHaus.ro ai la dispozitie numeroase piulite din care poti alege. Iti livram produsele in conditii optime, la orice adresa din Romania!

Piulita este o piesa fabricata din metal ce are o gaura cu filet. Aceasta se poate insuruba pe o tija prevazuta cu un filet corespunzator (surub). Piulitele si suruburile formeaza un un sistem de fixare folosit inca din secolul al XV-lea in nenumarate tipuri de lucrari. Piulitele au rolul de a tine suruburile stranse si fixate in corpul in care au fost insurubate. 

Piulitele se aleg in functie de suruburile folosite: diametrul gaurii piulitei trebuie sa fie potrivita filetului surubului pentru ca impreuna, piesele sa asigure o fixare stabila.
Unelte pentru strangere si desfacerea piulitelor

  • Cheie combinata - inelara fixa: unealta ideala pentru strangerea si desfacerea piulitelor hexagonale.
  • Cheie reglabila: potrivita pentru strangerea si desfacerea oricarui tip de piulite.
  • Cheie cu hexagon: utila in special atunci cand accesul catre piulite este dificil.
  • Clichet rotativ: folosita in special pentru insurubarea in locuri inaccesibile.
  • Clichet reversibil cu levier, cu articulatie cardanica: pentru fixarea sau desfacerea piulitelor cu pozitie foarte fixa.

In magazinul nostru online gasesti diverse tipuri de piulite, precum piulita autoblocanta, piulita flansa, piulita cilindrica, piulita de cuplare, piulita fluture, piulita infudanta, piulita rotunda, si piulita hexagonala. Daca ai intrebari, apeleaza telefonic la consultantii Mathaus!

Categorii complementare: Suruburi cu filet metric , Saibe si stifturi