Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează Light Truck

Mixere vopsea Raider

4 produse
Light Truck
4 produse
Ordonează Light Truck
Șterge toate
4 produse
Ordonează Light Truck

Te invitam sa descoperi gama noastra variata de mixere pentru vopsea! Modelele pe care ti le punem la dispozitie sunt usor de folosit, indiferent daca esti mester profesionist sau amator. Beneficiezi de livrare specializata, produsele fiind transportate in conditii optime oriunde in Romania.

Mixerul pentru constructii este o unealta care se foloseste pentru a amesteca si omogeniza vopseaua, adezivul, ghipsul sau mortarul inainte de aplicarea pe perete, ori pe suportul dorit. Pentru a facilita amestecarea, tija mixerului se poate atasa unei bormasini.

Profilul special al unui amestecator pentru adeziv, mortar, ghips ori vopsea este creat pentru a lucra eficient si rapid cu produsul mixat. Un astfel de mixer este util in aproape orice proiect de constructii si renovari.

Malaxorul pentru constructii are un capat creat pentru amestecarea unui anumit material. Astfel, un mixer pentru adeziv va arata diferit fata de unul pentru vopsea, mortar sau ghips. Exista, insa, pe piata amestecatoare universale, ce pot fi utilizate pentru omogenizarea oricarui material.

Te bucuri de un raport bun calitate-pret pentru fiecare model malaxor pentru mortar, mixer pentru vopsea, malaxor pentru adeziv din magazinul nostru. Comanda online si ai mai multe modalitati de plata: online cu cardul, ramburs in numerar la livrare sau prin ordin de plata. Daca ai intrebari, suna-ne si vom fi bucurosi sa te ajutam!

Categorii complementare: Galeti si cuve