Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează Light Truck

Masti si ochelari de protectie Hyundai

2 produse
Light Truck
2 produse
Ordonează Light Truck
Șterge toate
2 produse
Ordonează Light Truck

Vezi oferta de masti si ochelari de protectie de pe MatHaus.ro si alege dintr-o gama variata de produse. Fiecare comanda online beneficiaza de transport specializat: coletul este livrat in conditii optime, la orice adresa din Romania.

Echipamentul de protectie trebuie sa faca parte din rutina zilnica a celor care lucreaza in constructii, sudura, productie auto si alte domenii ce implica riscuri. Ochelarii, imbracamintea, manusile si ghetele de lucru trebuie pastrate intr-o stare buna si inlocuite imediat in caz de deteriorare. Purtarea echipamentului de protectie este recomandat pentru a preveni contactul cu substante chimice ori praf, evitarea aschiilor metalice (span). 

Mastile si ochelarii de protectie sunt echipamente special create pentru a apara ochii, nasul si gura de obiecte si substante nocive. 

  • Ochelarii de protectie sunt special creati pentru purtarea in medii in care predomina praful, fumul, vaporii sau in ateliere unde se sudeaza si se prelucreaza materiale prin aschiere. Mai exista pe piata ochelari ce ofera protectie UV.
  • Mastile de protectie trebuie purtate de oricine este expus la gaze, vapori sau diverse materii aflate in aer. Cele mai des folosite masti sunt masca de gaze si masca de sudura profesionala.

La noi gasesti numeroase modele de masca de sudura, precum masca de sudura automata, masca de sudura cu cristale lichide si masca de sudura heliomata. In plus, iti punem la dispozitie ochelari de protectie, masca de praf si masca de gaze la preturi accesibile. Suna-ne si iti raspundem cu drag la orice intrebare despre produsele de pe site!