Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Lacuri pentru lemn

Consulta numeroasele produse din aceasta categorie si alege-le pe cele potrivite lucrarii tale. Comanda online si bucura-te de serviciul de livrare specializata, care te scapa de grija transportului. Materialele ajung la orice adresa din Romania, livrarea fiind realizata in conditii optime
247 de produse
247 de produse
Ordonează
Șterge toate
247 de produse
Ordonează

Utilizarea unui lac pentru lemn confera un aspect placut suprafetelor pe care este aplicat. Pentru un luciu frumos, poti alege un lac lucios pentru lemn, iar pentru un efect mat te poti indrepta spre un lac pentru lemn mat. Un astfel de produs ofera rezistenta lemnului si-l protejeaza atunci cand intra in contact cu razele soarelui, apa, praf etc.  Lacul pentru lemn transparent este ideal pentru protejarea pieselor de mobilă.

Ce tipuri de lac pentru lemn exista pe piata?

Folosirea unui lac de lemn prelungește durata de viață a pieselor pe care acesta este aplicat. Utilizarea unui lac incolor nu va modifica proprietățile cromatice ale suprafețelor acoperite.
La Mathaus ai la dispoziție:

  • Lac pentru lemn de interior - se foloseste pentru obiectele din interiorul cladirilor, este perfect pentru mobilă.
  • Lac pentru lemn de exterior - este conceput special pentru obiectele aflate in aer liber, supuse razelor soarelor, intemperiilor si eroziunilor.
  • Lac pentru lemn mixt - se poate utiliza atat pentru interior, cat si pentru exterior.

Iti punem la dispozitie o gama variata de lacuri pentru lemn, inclusiv lac gri pentru lemn, lac pentru lemn pe baza de apa (acrilic), pe baza de ulei si alchidic. In plus, iti oferim consiliere telefonica specializata pentru a te ajuta sa alegi un lac pentru lemn exterior, interior sau mixt proiectului tau.