Setări personalizate Accept toate cookie-urile

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Ingrasamant Floria

6 produse
6 produse
Ordonează
Șterge toate
6 produse
Ordonează

Utilizarea corectă a îngrășămintelor este esențială pentru o grădină sănătoasă și recolte bogate. Ele furnizează substanțe nutritive esențiale, sprijinind creșterea plantelor și acoperind nevoile lor specifice. 

Tipuri de îngrășăminte

Există mai multe tipuri de îngrășăminte disponibile pe piață, fiecare având propriile avantaje și dezavantaje. 

  • Granule: sunt ușor de utilizat, se aplică pe sol și eliberează treptat substanțele nutritive. 
  • Lichide: soluții concentrate care se pot aplica direct pe frunze sau pe sol și sunt absorbite rapid de plante.
  • Batoane: se îngroapă în sol lângă rădăcinile plantelor și eliberează treptat substanțele nutritive în sol.
  • Foliare: se aplică direct pe frunzele plantelor și sunt absorbite rapid de către acestea. Această formă de îngrășământ este adecvată pentru plantele care necesită o nutriție rapidă și eficientă.
  • Pentru sol: sunt potrivite pentru plantele din soluri sărace sau care necesită o hrană mai bogată. 

În oferta noastră poți găsi și fertilizant pentru orhidee sub formă de pulverizator, care se aplică exclusiv pe frunze.

De asemenea, pentru culturile de roșii, castraveți, morcovi și alte legume și verdețuri, îți punem la dispoziție îngrășământ natural, organic, cu acțiune îndelungată, la un preț convenabil. 

Găsești îngrășământ organic la MatHaus 

Magazinul nostru oferă o gamă diversificată de fertilizant organic potrivit pentru diferite tipuri de plante. Indiferent dacă ai plante ornamentale în ghiveci sau flori de grădină, legume, ierburi aromatice, căpșune, fragi, afine, viță de vie sau chiar palmieri sau conifere, vei găsi aici îngrășământul adecvat. 

Printre opțiunile disponibile se regăsește și fertilizantul natural cu efect de eliminare a mușchiului nedorit din gazon, datorită conținutului crescut de fier. Pentru a preveni decolorarea frunzelor, îți recomandăm un îngrășământ organic cu efect antiîngălbenire, datorat formelor ușor asimilabile de azot. La un preț accesibil poți achiziționa și fertilizant organic pentru toamnă, cu conținut ridicat de potasiu, ce asigură plantei o rezistență sporită în timpul iernii. 

La MatHaus, suntem dedicați furnizării soluțiilor potrivite pentru îngrijirea plantelor tale. Îngrășămintele pe care le oferim sunt concepute pentru a ajuta culturile și vegetația să crească frumos și sănătos.