Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Regular Map Marker alt
Light Chevron Down
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Categorii produse

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează

Hidroizolatie acoperis

1 produse
1 produs
Ordonează
Șterge toate
1 produs
Ordonează

Acoperisul este un element foarte important in structura unei locuinte sau cladiri, iar hidroizolatia, intretinerea si repararea acestuia trebuie realizate cu materiale de cea mai buna calitate. De aceea, mathaus.ro iti pune la dispozitie numeroase produse care sa te ajute in hidroizolatia acoperisului si nu numai, livrandu-ti comanda la orice adresa din tara.

Proiectul tau presupune reparatii la nivelul acoperisului sau izolatia acestuia? Atunci, poti alege pasta hidroizolanta, mastic profesional, dar si multe alte variante de produse de la noi. Acestea te vor ajuta sa obtii etansarea si hidroizolatia acoperisului, intervenind eficient in reparatiile urgente si rapide.

Aceste produse se remarca prin izolare eficienta, usurinta de aplicare, aderenta crescuta pe o multitudine de suprafete si materiale, posibilitatea utilizarii in conditii meteorologice neprielnice, dar si o buna rezistenta in timp.

Pentru a obtine etansarea de care ai nevoie, iti recomandam gama de produse de pe mathaus.ro. Stim cat este de important ca un acoperis sa fie nu doar foarte bine construit, dar si izolat, astfel incat astfel încât să te bucuri de confort, eficiență și durabilitate. Opteaza pentru produse pentru hidroizolatia acoperisului si te vei simti protejat mereu!

Daca nu esti sigur pentru ce produse sa optezi, noi iti oferim la telefon toate detaliile de care ai nevoie. Nu trebuie sa iti faci griji nici in privinta platii: poti alege dintre mai multe variante, inclusiv online, cu card, ramburs, prin ordin de plata sau chiar in rate fara dobanda.