Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Regular Map Marker alt
Light Chevron Down
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Categorii produse

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează
Light Times
Filtrează
Regular Search Icon Light Times

Gresie tip piatra naturala

6 produse
6 produse
Ordonează
Șterge toate
Regular Home Alt
În stoc
Empty Star Icon Empty Star Icon Empty Star Icon Empty Star Icon Empty Star Icon
Solid Star Icon Solid Star Icon Solid Star Icon Solid Star Icon Solid Star Icon
(1)
6990 lei/m²
6 produse
Ordonează

MatHaus.ro este locul din care poti alege diferite modele de gresie din piatra naturala, atat pentru interior, cat si pentru exterior. Noi iti punem la dispozitie transport oriunde in tara, dar si consiliere telefonica.

Cum alegi gresia pentru locuinta ta?

Gresia este un material intalnit atat in spatiile interioare, cat si cele exterioare, deoarece varietatea de modele o face potrivita pentru diferite suprafete. De asemenea, tehnologia folosita in prezent pentru fabricarea placilor de gresie ajuta la amenajarea si protejarea spatiilor. 

Gresia cu aspect de piatra naturala aduce un detaliu deosebit pardoselii din baie, hol sau bucatarie, in special in locuintele moderne. Aceasta poate fi utilizata atat pentru spatiile rezidentiale, cat si pentru cele comerciale. Placile cu modele versatile pot fi alese in functie de culorile care exista deja in paleta cromatica a locuintei tale sau dupa compatibilitatea modelului de piatra cu decorul general.

Care sunt avantajele principale ale gresiei si a celei cu aspect de piatra naturala?

Gresia cu aspect de piatra naturala este potrivita pentru pardoseala in baie, bucatarie sau hol, unde apare contactul acesteia cu apa, umezeala sau murdaria si este nevoie de o suprafata care se curata usor. Printre alte avantaje ale gresiei se numara si:

  • Rezistenta la schimbari de temperatura;
  • Durabilitatea;
  • Montarea si intretinerea usoara;
  • Design modern.

Ca design si estetica, gresia cu aspect de piatra naturala influenteaza stilul pe care il poti aborda pentru locuinta. Daca iti doresti un decor contemporan sau industrial, detaliile oferite de placile cu aspect natural te ajuta sa creezi efectul dorit. Finisajul gresiei care imita piatra naturala este fidel in cele mai mici detalii, iar acest lucru iti permite sa le folosesti chiar si la exterior.

Ce sa ai in vedere cand cumperi gresia?

Exista cateva aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere cand alegi si cumperi gresia:
Marimea placilor - placile de dimensiuni mari se potrivesc in spatiile generoase, cu o latime de cel putin 3 metri. In cazul incaperilor mai mici, opteaza pentru modele cu placi de dimensiune redusa.
Tipul gresiei - exista gresie portelanata sau obisnuita. Gresia portelanata este rezistenta la socuri si impermeabila. De asemenea, cea portelanata este compatibila cu sistemele de incalzire prin pardoseala.
Rezistenta la abraziune - gradul de rezistenta la abraziune este indicat de termenul PEI, cu nivele de la I la V. Astfel, PEI I reprezinta tipul de gresie cu rezistenta scazuta la abraziune, recomandat pentru instalarea pe perete, iar PEI V reprezinta cel mai mare nivel de rezistenta si este recomandat spatiilor cu trafic intens.
Rezistenta la alunecare - gradele de rezistenta la alunecare se numeroteaza cu R de la 9 la 13. R9 reprezinta tipul de gresie cu cea mai mica rezistenta la alunecare si este recomandata spatiilor cu trafic normal spre redus, iar R13 reprezinta rezistenta extrema, pentru spatiile industriale unde se lucreaza cu substante alunecoase.

Alege din oferta MatHaus gresia cu aspect de piatra naturala care sa iti decoreze cat mai placut spatiul. De asemenea, alege materialul care rezista cat mai bine la uzura si in timp.