Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Regular Map Marker alt
Light Chevron Down
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Glisiere cu bile Euro Narcis

1 produse
1 produs
Ordonează
Șterge toate
1 produs
Ordonează

Cauti sina de sertar cu bile? Pe mathaus.ro gasesti zeci de glisiere din otel, cu finisaj zincat. Foloseste filtrele pentru afisarea produselor potrivite nevoilor tale si butonul „compara” pentru a alege mai usor modelul perfect pentru proiectul tau de amenajare sau de reparare a mobilei.

Tine cont ca sinele pot avea glisare cu extractie partiala sau totala, mecanism push to open sau soft close. De asemenea, pot fi cu amortizare sau fara. Alte aspecte de care sa tii cont cand alegi produsele sunt incarcatura maxima pe care o poate sustine sertarul, lungimea si latimea unei glisiere cu bile. 

Glisiera cu bila: avantaje

Sinele cu bila sunt accesorii pentru mobila si se folosesc pentru deschiderea si inchiderea sertarelor, dar si pentru alte aplicatii. O glisiera cu bile cu amortizor permite manevrarea controlata si silentioasa. Iata, in cele ce urmeaza, care sunt avantajele acestor tipuri de produse:

  • usor de folosit - pe langa actiunea de inchidere/deschidere, sertarul poate fi eliberat sau montat rapid in corpul de mobila, prin actionarea unui clips de pe glisiera;
  • glisare silentioasa - in plus, pentru a evita zgomotul trantirii sertarelor, alege o gliesira cu bila cu amortizor;
  • montare usoara.

Cum se monteaza o sina pentru sertar cu bile?

Glisierele se monteaza, in general, la mijlocul placilor laterale ale sertarelor - prinde intai partea mai subtire a sinei de sertar, iar apoi partea mai groasa de corpul de mobila. Foloseste suruburi pentru lemn cu cap inecat, astfel incat sa nu agate in timpul glisarii. Marcheaza cu atentie locurile in care acestea vor fi inserate.

Comanda glisiere cu bile de calitate de pe mathaus.ro si noi livram la orice adresa din Romania. Daca ai nevoie de informatii despre produsele din oferta noastra si sfaturi pentru montajul acestora, contacteaza telefonic unul dintre consultantii nostri. 

Categorii complementare: Masina de gaurit si insurubat