Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Regular Phone Icon 42 SECUNDE
Timpul mediu de preluare

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Categorii produse

Gletiere si driste

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează Light Truck
Light Times
Filtrează
Brand
Regular Search Icon Light Times
 • Regular Check
  270 (1)
 • Regular Check
  280 (1)
 • Regular Check
  320 (1)

Gletiere si driste Hardy

3 produse
Light Truck
3 produse
Ordonează Light Truck
Șterge toate
3 produse
Ordonează Light Truck

La MatHaus poti alege dintre zeci de modele de gletiere si driste de calitate! Analizeaza si compara produsele si comanda-le pe cele potrivite nevoilor tale. Iti oferim transport specializat: coletul este livrat in conditii optime, la orice adresa din Romania!

Gletiera si drisca sunt unelte folosite de meseriasi pentru nivelarea si finisarea suprafetelor. Cu ajutorul unei gletiere mari sau mici, se aplica o tencuiala subtire pe pereti sau tavan. Aceste procese sunt importante pentru aspectul final al incaperilor.

Cum se aplica gletul?

Cu o gletiera pentru glet sau o drisca, gletul se va aplica intr-un strat uniform, cu miscari scurte. Este de preferat ca materialul sa fie aplicat de jos in sus, in straturi succesive, de 1-3 mm.

Daca este necesara o alta aplicare, aceasta se va realiza tot cu drisca sau cu o gletiera simpla, ori una din inox, profesionala. Trebuie mai intai ca primul strat sa se usuce, dupa care se va aplica cel de-al doilea.

Gletiera poate fi:

 • clasica - cel mai folosit tip de gletiera. Este utila pentru aplicarea tencuielilor din gips, a adezivilor si a mortarelor. Gletiera clasica este fabricata din otel inoxidabil, are margini rotunde si un maner ergonomic;
 • pentru doua maini sau profesionala - este special conceputa pentru profesionisti si destinata tencuirii peretilor. Are lama din otel inox si manerul din lemn;
 • cu zimti - lama este din otel aliaj, prevazuta cu zimti, iar manerul este din plastic. Se utilizeaza la tencuirea tapetului, a fatadelor si a peretilor.

Indiferent ca esti mester profestionist sau amator, in magazinul nostru online gasesti numeroase modele de driste si gletiere la preturi accesibile. Poti opta pentru gletiera mare, gletiera din inox sau gletiera profesionala. Ai intrebari? Contacteaza-ne telefonic si vom fi bucurosi sa te ajutam!