Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Regular Phone Icon 25 SECUNDE
Timpul mediu de preluare

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Categorii produse

Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează Light Truck

Gard decorativ (gard ornamental)

1 produse
Light Truck
1 produs
Ordonează Light Truck
Șterge toate
Regular Home Alt
Stoc epuizat
Empty Star Icon Empty Star Icon Empty Star Icon Empty Star Icon Empty Star Icon
Solid Star Icon Solid Star Icon Solid Star Icon Solid Star Icon Solid Star Icon
(1)
3065 lei/buc.
1 produs
Ordonează Light Truck

Gradina ta proaspat amenajata si ornata de flori merita sa fie completata de un gard decorativ. De aceea, pe mathaus.ro, iti punem la dispozitie garduri ornamentale moderne pentru gradina, pe care ti le livram oriunde in tara.

Gardul ornamental pentru gradina este, cu siguranta, un element ce poate infrumuseta spatiul tau verde. In acelasi timp, il poti folosi pentru a delimita aleile, protejand si punand in valoare toate florile, plantele, dar si culturile tale.

Poti opta pentru garduri decorative, din polipropilena, dar si alte materiale. Nu doar atat, dar ai la dispozitie modele de diferite culori. In functie de ceea ce-ti doresti, vei putea gasi garduri pentru gradina de diverse lungimi si inaltimi.

Aceste garduri se remarca prin aspectul deosebit si atractiv pe care il confera spatiului amenajat, rezistenta indiferent de conditiile meteorologice, dar si usurinta la montare.

Daca gardul decorativ este elementul care lipseste din gradina ta, atunci suntem siguri ca pe mathaus.ro vei gasi exact ce-ti trebuie. Noi iti oferim produse de inalta calitate, consultanta telefonica specializata, precum si numeroase variante de plata a comenzii.