Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează Light Truck
Light Times
Filtrează
Brand
Regular Search Icon Light Times

Discuri taiere Ryobi

1 produse
Light Truck
1 produs
Ordonează Light Truck
Șterge toate
1 produs
Ordonează Light Truck

La MatHaus gasesti diferite modele de discuri pentru  taiere! Produsele din aceasta categorie au o performanta foarte buna, sunt rezistente, durabile si optimizate pentru diverse domenii de aplicare. Livram la orice adresa din Romania, marfa fiind transportata in siguranta si conditii optime. Poti plati numerar, la livrare, online, cu cardul sau prin ordin de plata.

Discurile de taiere servesc la taierea diferitelor materiale, precum metal, lemn, piatra etc. Acestea se folosesc cu o masina de taiat, precum polizorul unghiular.

Cum se fixeaxa discurile de taiere?

  • Pentru o buna transmitere a fortei, discurile se prind cu flanse de fixare pe masina de taiat. Elementele de prindere asigura transmiterea fortelor de actionare pe disc. De aceea, este foarte important ca flansele utilizate sa nu fie defecte.
  • Este recomandata utilizarea flanselor de fixare cu o stabilitate crescuta, ce asigura o ghidare sigura a discului. Diametrul flansei si suprafata de contact trebuie sa coincida. Nu este permisa folosirea de flanse cu diametre diferite.

Care sunt masurile de siguranta ce trebuie luate la utilizarea discurilor de taiere?

  • Purtarea echipamentului de protectie adecvat: ochelari, manusi, masca de praf, protectie pentru urechi etc.
  • Aplicarea capacelor de protectie pe masina de taiat.
  • Inspectia vizuala si testarea inainte de montare: inainte de a incepe lucrul, fiecare disc ar trebui sa ruleze aproximativ 30 de secunde la viteza de lucru. 

In magazinul nostru online gasesti discuri pentru taiere precum disc lemn, disc inox, disc debitare si disc piatra. Produsele au un raport bun calitate pret. Mai mult, iti oferim consiliere telefonicaa pentru a te ajuta sa alegi accesoriile potrivite proiectului tau.