Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează Light Truck
Light Times
Filtrează
Brand
Regular Search Icon Light Times

Cuttere, cutite si foarfece Gadget Tools

1 produse
Light Truck
1 produs
Ordonează Light Truck
Șterge toate
1 produs
Ordonează Light Truck

Atunci cand ai in minte ideea unui proiect DIY, este important sa ai la indemana instrumentele ajutatoare, pentru ca sa poti lucra cu precizie si finete. Fie ca este vorba de o foarfeca universala, de un cutter sau de consumabile, la MatHaus ai la dispozitie toate materialele necesare pentru a-ti pune in practica ideile.

Fie ca este vorba de aplicatii simple de uz casnic, fie la birou, fie ca ai proiecte DIY in lucru, sunt necesare unelte indispensabile precum cuttere, cutite sau foarfece. 

Alege un cutter in functie de scopul utilizarii. Astfel, daca vrei sa tai materiale mai dure, un cutter cu sistem de fixare cu surub (cutter interlock) este potrivit. Il poti utiliza in activitatile de bricolaj si iti asigura siguranta si precizie in taiere. Tine cont ca latimea lamei difera. Daca cea subtire de 9 mm este potrivita la birou, pentru materialele groase (solicitare mare in timpul taierii), vei avea nevoie de un cutter cu o latime a lamei de 18 mm. Manerul ergonomic si comod te va ajuta sa lucrezi confortabil.

O foarfeca pe care sa stii ca te poti baza, care sa fie destinata exclusiv atelierului tau, este de asemenea utila. Alege una de calitate pentru a taia cu precizie.

Indiferent de instrumentele de care ai nevoie, de un cutter metalic, de rezerve pentru cutter, de un cutit pentru taiere precisa sau de o foarfeca universala, alege sa le comanzi online, simplu si rapid. Economisesti timp cu drumul in magazin, primesti toate produsele necesare direct la tine acasa.