Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează Light Truck
Light Times
Filtrează
Regular Search Icon Light Times
 • Regular Check
  71 (1)
 • Regular Check
  86 (1)
 • Regular Check
  90 (1)
 • Regular Check
  95 (1)
 • Regular Check
  105 (2)
 • Regular Check
  114 (1)
 • Regular Check
  125 (1)
 • Regular Check
  140 (1)
 • Regular Check
  146 (1)
 • Regular Check
  160 (1)

Conexpanduri, ancore metalice si chimice Fischer

1 produse
Light Truck
1 produs
Ordonează Light Truck
Șterge toate
1 produs
Ordonează Light Truck

Indiferent de natura lucrarii de constructie sau reparatie la care te gandesti, o componenta esentiala va fi intotdeauna metoda de fixare. Fie ca vorbim despre conexpanduri, ancore metalice sau cele chimice, fiecare are rolul sau distinct in stabilizarea si sustinerea structurilor sau obiectelor la o baza solida, cum ar fi betonul sau caramida. Pe Mathaus, gasesti o multime de ancore metalice la preturi avantajoase. 

Diferentele dintre conexpanduri, ancore metalice si chimice

Cele trei elemente de fixare se diferentiaza in functie de modul in care fixeaza obiectele intr-un material. Astfel:

Conexpandurile se extind mecanic atunci cand sunt  introduse intr-un orificiu pre-gaurit si apoi stranse pentru a se extinde si a prinde de peretii respectivului orificiu. Ancora conexpand este potrivita pentru materiale solide, cum ar fi betonul sau caramida.

Ancorele metalice sunt similare conexpandurile, fiind introduse intr-un orificiu pre-gaurit. Apoi, se utilizeaza un surub sau un bolt pentru a fixa ancora beton in pozitie. Ancora metalica este utilizata pentru sarcini mai grele si poate fi folosita intr-o varietate de materiale. Exista diferite tipuri de ancore perete (fluture, cu manson, cu cuie etc.) pentru aplicatii specifice.

Ancorele chimice folosesc un adeziv pentru a se fixa de materialul in care sunt introduse. Adezivul introdus in orificiul pre-gaurit se intareste pentru a fixa tija ancora. Sunt utile in situatii in care alte metode de ancorare pot deteriora materialul sau cand este nevoie de o fixare foarte puternica. Ancorele chimice pot fi folosite in beton, piatra si alte materiale dure.

Cum sa alegi intre conexpanduri, ancorele metalice si chimice in functie de proiect

Inainte de toate, este esential sa cunosti tipul de material in care intentionezi sa fixezi, dimensiunea si greutatea obiectului care trebuie fixat, precum si orice alte specificatii sau restrictii care ar putea exista.

Ancorele conexpand sunt o alegere excelenta pentru fixarea in materiale solide precum betonul sau caramida. Acestea sunt dispozitive de fixare mecanice care sunt introduse intr-un orificiu pre-gaurit si stranse pentru a se extinde si prinde de peretii orificiului. In functie de dimensiunea si greutatea obiectului care trebuie fixat, poti alege conexpanduri adecvate dintr-o varietate de dimensiuni si materiale disponibile.

Daca sarcina proiectului tau este mai grea, ancorele beton pot fi mai potrivite. Similar cu conexpandurile, ancorele metalice se introduc intr-un orificiu pre-gaurit, intreuna cu un surub sau un bolt pentru a fixa ancora in pozitie. De asemenea, daca proiectul implica fixarea obiectelor la pereti de gips-carton, ancorele cu fluture sunt o optiune buna.   

Ancorele chimice reprezinta o alta solutie de fixare, mai ales in cazul in care exista riscul de a deteriora materialul cu un sistem de ancorare mecanic. Acestea folosesc un adeziv pentru a se lega de materialul in care sunt introduse. Desi necesita mai mult timp pentru a se intari, ancorele chimice pot oferi o fixare mai puternica.

Categorii complementare: Burghie