Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate Filtre
Filtrează
Ordonează

Chei inelare Topex

MatHaus.ro iti ofera o gama larga de chei inelare! Orice mester profesionist sau amator are nevoie de un set de chei, iar cele inelare sunt foarte folositoare pentru reparatii si alte lucrari. Alege produsele potrivite nevoilor tale si beneficiaza de transport specializat: iti trimitem comanda in conditii optime, la orice adresa din Romania.
8 produse
8 produse
Ordonează
Șterge toate
8 produse
Ordonează

Cheile inelare folosesc presiunea pentru a strange si a desface suruburi si piulite. Ele sunt disponibile in diferite marimi, cum ar fi 24 x 27 mm, 14 x 15 mm, 20 x 22 mm, 28 x 19 mm, 16 x 17 mm, 30 x 32 mm, 10 x 11 mm, 12 x 13 mm si 8 x 9 mm. 

Pentru a folosi o astfel de cheie, aceasta se fixeaza cu bucla peste capul surubului sau a piulitei si se invarte in directia dorita. Cheile inelare aluneca mai greu decat alte tipuri de chei, deoarece contactul cu surubul si piulitele se realizeaza pe toata suprafata corpurilor. 

Iti punem la dispozitie o varietate de modele de chei inelare, precum chei inelare cu clichet si chei inelare cu cot. Gasesti si diferite seturi de chei inelare, cum este setul de chei inelare cu clichet, la un raport bun calitate pret. Daca ai intrebari despre produse, suna-ne, iar specialistii nostri vor fi bucurosi sa te ajute.