Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate
Filtre
Filtrează
Ordonează

Chei combinate Top Tools

Consulta oferta noastra de chei tubulare si alege dintre zeci de modele de calitate, la preturi avantajoase! Analizeaza si compara produsele, iar daca ai intrebari, ori nu stii care sunt cheile potrivite nevoilor tale, suna-ne si te ajutam cu drag.
12 produse
12 produse
Ordonează
Șterge toate
12 produse
Ordonează

Cheile combinate au doua capete: unul fix si celalalt cu inel (inelar). In majoritatea cazurilor, ambele capete au aceeasi marime, care variaza de la 4 la 50 mm. Cu cat capetele unei astfel de chei sunt mai mari, cu atat ustensila va fi mai lunga, valorile fiind intre 100 si 500 mm.

O cheie combinata este o ustensila multifunctionala si practica, ce nu ocupa mult spatiu in trusa unui mester. Partea inelara a cheii poate fi cu sau fara clichet, iar uneori poate fi si flexibila. 

  • Capatul fix este mai puternic decat cel inelar, deoarece foloseste mai putina presiune asupra suruburilor si piulitelor. Asadar, acest capat este ideal pentru strangerea finala a suruburilor si piulitelor sau pentru primele miscari de desfacere a acestora. 
  • Capatul inelar este recomandat pentru a realiza primele miscari de strangere si ultimele de desfacere.

Magazinul nostru online iti ofera diferite modele de chei combinate, precum cheie fixa, cheie fixa inelara si cheie combinata inelara cu clichet. Poti opta si pentru un set de chei combinate, care sa contina toate sculele de care ai nevoie. Comanda online si beneficiezi de livrare specializata, la orice adresa din tara!