Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează Light Truck

Betoniere Evotools

4 produse
Light Truck
4 produse
Ordonează Light Truck
Șterge toate
+ 3 variante
Regular Home Alt
În stoc
Empty Star Icon Empty Star Icon Empty Star Icon Empty Star Icon Empty Star Icon
Solid Star Icon Solid Star Icon Solid Star Icon Solid Star Icon Solid Star Icon
(1)
1.32800 lei/buc.
4 produse
Ordonează Light Truck

Alege din gama variata de betoniere de pe site-ul nostru si beneficiezi de livrare specializata! Iti trimitem produsele in siguranta la orice adresa din tara. Poti plati ramburs in numerar, la livrare, online cu cardul, in rate sau prin ordin de plata.

Cand vrei sa pregatesti in mod simplu o cantitate redusa de beton pentru o lucrare de constructii, te ajuta betoniera. Aceasta are rolul de a prepara betonul, usurandu-ti munca si reducand timpul pe care trebuie sa-l petreci pe santier. Pe piata, exista betoniere profesionale, semi-profesionale si conventionale. 

  • Betonierele conventionale sunt recomandate pentru santierele mici, unde nu este nevoie de o cantitate mare de amestecuri. Cu ajutorul acestora poti turna o sapa in constructia unei case sau a unui apartament si mixa cateva (aproximativ 3) materiale esentiale.
  • Cele semi-profesionale sunt ideale pentru mixarea mai multor materiale si se utilizeaza la lucrarile ce necesita o cantitate medie de amestecuri.
  • Betonierele profesionale pot fi portabile sau stationare si au un spectru larg de activitate. Ele pot fi folosite atat pe santier, cat si la pavaje si sosele, pentru cantitati mari si foarte mari de amestecuri.

Iti punem la dispozitie modele de betoniere de diferite capacitati. Daca nu stii ce betoniera este potrivita nevoilor tale, suna-ne si te vom ajuta sa faci alegerea corecta!

Categorii complementare: Galeti si cuve