Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Regular Map Marker alt
Light Chevron Down
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Categorii produse

Aplice si plafoniere de interior

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează
Light Times
Filtrează
Regular Search Icon Light Times

Aplice si plafoniere de interior Klausen

1 produse
1 produs
Ordonează
Șterge toate
1 produs
Ordonează

Plafonierele si aplicele pot fi folosite pentru a fi integrate in decorul unei incaperi, avand in vedere ca sunt foarte apropriate de tavan sau de perete si se gasesc, de regula, sub forma unui dom sau semi-dom.

Plafonierele de interior pot varia de la design-uri clasice si minimaliste pana la moderne si elaborate, fiind foarte practice atunci cand vine vorba de curatat, pentru ca, fiind atat de aproape de tavan sau de perete, au o predispozitie mai mica sa colecteze insecte in interior. 

Un avantaj al plafonierelor de interior este faptul ca distribuie lumina in mod omogen. E indicat ca plafonierele in forma de dom sa fie folosite in scoli, birouri, vestiare, toalete, holuri, dormitoare si bucatarii.

Aplicele de interior cu spoturi si neoane sunt cele mai potrivite pentru un design minimalist sau industrial, fiind ideale atat pentru piata rezidentiala cat si pentru HORECA (restaurante, hoteluri si nu numai).

Aplicele de interior cu design inedit, cum sunt cele dreptunghiulare bombate, sau cele care vin in diverse forme geometrice, sunt perfecte pentru a crea o atmosfera deosebita prin nota de originalitate pe care o aduc. De asemenea, aplica cu motive florale, marine sau arabescuri e ideala atunci cand e vorba de un design vintage somptuos.

Aplica clasica, in forma de semi-dom, se potriveste, la fel ca plafoniera in forma de dom, la aproape orice tip de incapere sau de cladire, de la scoli la birouri. De ce nu, acestea pot fi achizitionate impreuna, intrucat se completeaza reciproc si dau coerenta designului interior al incaperilor pe care le lumineaza.