Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Amorse pentru hidroizolatii Den Braven

Iti punem la dispozitie o gama larga de amorse pentru hidroizolatii! Poti opta pentru solutii ce pot fi aplicate pe diferite suprafete, precum tencuiala sau membrana bituminoasa. Plaseaza comanda online, iar noi iti livram produsele in siguranta, la orice adresa din Romania.
4 produse
4 produse
Ordonează
Șterge toate
4 produse
Ordonează

Amorsa pentru hidroizolatii este o solutie care se foloseste ca produs complementar, impreuna cu materialul (mortar, membrana bituminoasa), pentru izolarea unei suprafete exterioare. Se utilizeaza de obicei pe suporturi cimentoase absorbante, tencuiala, zidarie si sape. Rolul amorsei este acela de a obtine o hidroizolatie stabila, cu aderenta corespunzatoare.

Amorsa se aplica inainte de montarea placarilor, a sapelor autonivelante, a membranei bituminoase sau a acoperirilor. Deoarece este lipicioasa dupa aplicare si uscare, aceasta lipeste materialul hidroizolator pe stratul suport. Se intinde cu trafaletul sau cu pensula, pentru a acoperi cat mai bine suprafata, a inchide porii si a ingloba praful.

Amorsa simpla pentru perete se va usca in aproximativ 4 ore, iar cea bituminoasa intre 30 si 60 de minute, sau mai mult daca suportul este mai putin absorbant.

Pe site-ul nostru gasesti o gama variata de amorse, precum amorsa bituminoasa si amorsa pentru perete. Daca ai intrebari despre produse, ori nu stii ce amorsa sa alegi, suna-ne si te ajutam cu drag!

Categorii complementare: Hidroizolatii lichide , Mortar hidroizolant