Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Regular Map Marker alt
Light Chevron Down
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Categorii produse

Accesorii si consumabile scule electrice

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează
Light Times
Filtrează
Tip produs
Brand
Regular Search Icon Light Times
 • Regular Check
  25 (5)
 • Regular Check
  1 (1)
 • Regular Check
  10 (1)

Accesorii si consumabile scule electrice Stanley

7 produse
7 produse
Ordonează
Șterge toate
7 produse
Ordonează

Reușita proiectelor tale de amenajare depinde, în mare parte, de sculele pe care le folosești. Alege accesorii și consumabile pentru sculele electrice, din magazinul MatHaus și bucură-te de garanția calității lor. Le poții comanda oricând, de oriunde, din doar câteva click-uri, iar noi ți le vom livra rapid și sigur, la adresa dorită.

Seturile de accesorii de găurire, accesorii de tăiere sau accesorii pentru polizare nu ar trebui să lipsească din gospodăria ta și nici din atelier, dacă te ocupi de diverse proiecte ”Do-It-Yourself”. Aceste instrumente îți vor ușura și eficientiza munca, transformându-se în ajutoare de nădejde de fiecare dată când trebuie să dai găuri, să tai sau să polizezi diferite suprafețe și obiecte. Accesorii de găurire, accesorii de tăiere, accesorii de polizare - acestea sunt cele trei tipuri de produse pe care le vei regăsi în secțiunea de accesorii și consumabile pentru sculele electrice. Iată câteva dintre utilizările pe care le au ustensilele pe care le vei găsi aici:

 • Taie metalul;
 • Tale plăcile ceramice; 
 • Șlefuiesc, periază și lustruiesc diverse obiecte;
 • Îndepărtează rugina și vopseaua de pe suprafețe din lemn sau din metal. 

E foarte important ca sculele pe care le folosești în activitatile tale gospodărești sau la atelier să fie de calitate și să funcționeze optim și în siguranță. Pentru ca toate aceste condiții să fie îndeplinite, un rol esențial îl au consumabilele folosite. De asemenea, sunt importante și accesoriile folosite pentru a găuri, tăia sau poliza diverse obiecte, folosind uneltele potrivite. 

Ai văzut categoria noastră de produse, însă nu știi care sunt cele mai adecvate pentru nevoile tale? Contactează-ne, iar echipa noastră îți va oferi consultanță specializată, pentru ca tu să intri în posesia produselor potrivite pentru activitățile tale!