Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate
Filtre
Filtrează
Ordonează

Accesorii cabluri electrice Comtec 2000, IEK

Realizarea instalatiei electrice implica nu doar achizitia cablurilor, ci si accesoriile aferente. Indiferent de ceea ce cauti in materie de accesorii pentru cabluri electrice, gasesti in magazinul MatHaus. Comanda produsele necesare online si iti livram in toata tara.
84 de produse
84 de produse
Ordonează
Șterge toate
84 de produse
Ordonează

Realizarea instalatiei electrice trebuie pusă la punct în cele mai mici detalii. După finalizarea canalelor de cabluri, va urma fixarea propriu-zisă a cablurilor, prin urmare este nevoie de accesorii precum banda izolatoare, conectori cabluri electrice și/sau cleme de fixare.

Ce accesorii de cabluri electrice îmi trebuie?

Fixarea corectă a cablurilor electrice scade pericolul unor accidente grave. Folosirea accesoriilor adecvate este absolut necesară, iar alegerea acestora se va face în funcție de utilizare.

  • În funcție de tipul de cablu și unde va fi poziționat (de exemplu la interior) atunci vor fi necesare o serie de cleme de fixare cablu. 
  • În cazul în care cablul trece printr-un canal cablu sau tub electric, va fi probabil nevoie de o serie de coliere reutilizabile. 

Specialiștii recomandă utilizarea de conectori pentru fire electrice pentru o mai bună organizare a acestora.

Cum se realizeaza corect o îmbinare de cabluri electrice?

În funcție de lucrarea pe care o efectuezi ai nevoie de materiale de calitate și produse care îți vor garanta siguranța. Atunci când efectuezi o îmbinare de cabluri electrice poți utiliza canale slițate pentru organizarea acestora sau pentru realizarea unor imbinări direct4e.

Pentru imbinare este utilă o bandă izolatoare, fisa izolată pentru mufare rapidă si un tub termocontractibil pentru siguranța deplină a cablării. Ține cont de faptul că fiecare producător recomandă utilizarea accesoriilor din gama proprie pentru o mai bună compatibilitate.

În magazinul MatHaus îți punem la dispoziție toate produsele de care ai nevoie. Dacă ai întrebări sau nelămuriri legate realizarea instalatiei electrice sau de materialele necesare, specialistii noștri îți stau la dispoziție.