Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Regular Phone Icon 56 SECUNDE
Timpul mediu de preluare

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează Light Truck

Vase WC Noura

1 produse
Light Truck
1 produs
Ordonează Light Truck
Șterge toate
1 produs
Ordonează Light Truck

In procesul de renovare sau amenajare a unei bai, alegerea vasului WC adecvat poate reprezenta o provocare. Noi oferim o gama larga de vase WC, proiectate sa se alinieze la orice stil si preferinta personala. Fiecare vas WC este meticulos conceput pentru a imbina utilitatea si confortul cu un design atragator. 

Descopera gama variata de vase WC

Vasul WC nu este doar un obiect sanitar de baza in baie, ci si un element de design care poate completa sau transforma aspectul intregului spatiu. Vasele WC se disting prin forme si moduri de montaj care se potrivesc cu orice stil decorativ:

Vase WC de forme diferite:

  • vasele WC de forma dreptunghiulara sunt apreciate pentru liniile lor curate si aspectul modern, fiind o alegere excelenta pentru baile cu un design contemporan;
  • vasele WC ovale adauga o nota de eleganta si fluiditate, fiind ideale pentru baile care urmaresc un stil mai clasic sau romantic.

Vase WC cu montaj pe pardoseala sau suspendat:

  • montajul vaselor WC este un alt aspect care contribuie la estetica si functionalitatea baii; un vas WC montat pe pardoseala este robust si usor de instalat, oferind o solutie practica si accesibila pentru majoritatea bailor;
  • un vas WC suspendat reprezinta o optiune tot mai populara in designul modern al bailor, datorita aspectului aerisit si usurintei de curatare a pardoselii. Vasele de WC suspendate sunt montate pe un cadru ascuns in perete, ceea ce le confera un aspect minimalist si elegant. 

Caracteristici ale vaselor WC

Caracteristicile vaselor WC variaza in functie de material si sistemul de evacuare:

Materialul

Materialul din care sunt fabricate vasele WC este unul dintre cele mai importante aspecte, ceramica si portelanul fiind alegeri populare. Ambele materiale ofera o rezistenta excelenta la umiditate si substante chimice, asigurand o lunga durata de viata a produselor:

  • ceramica este apreciata pentru durabilitatea si rezistenta sa la zgarieturi;
  • portelanul, un tip de ceramica fina, este cunoscut pentru suprafata sa lucioasa si usor de curatat.

Evacuarea

Sistemul de evacuare al vaselor WC este un alt factor-cheie care influenteaza performanta si instalarea:

  • vasele WC cu evacuare laterala sunt proiectate astfel incat conducta de evacuare sa fie orientata spre perete, fiind o optiune comuna pentru baile cu instalatii sanitare conventionale;
  • vasele cu evacuare verticala au conducta de evacuare orientata spre podea, ceea ce le face potrivite pentru instalatii sanitare specifice sau pentru baile cu design minimalist;
  • exista si vase WC cu evacuare mixta, care ofera flexibilitate in instalare, permitand conectarea la conducta de evacuare fie lateral, fie vertical. Aceasta caracteristica este utila in situatiile in care configuratia baii se schimba sau cand se doreste o actualizare a sistemului de canalizare fara a schimba pozitia vasului WC. 

Exploreaza gama noastra de vase WC! Fie ca esti in cautarea unui model cu design modern sau traditional, pe pardoseala sau suspendat, la noi gasesti modelul ideal pentru a-ti completa baia de vis. In plus, pe MatHaus.ro ai acces la o gama completa de produse pentru constructia sau renovarea casei tale, disponibile la un click distanta!