Glafuri aluminiu si accesorii

Finisajele, accesoriile si atentia la miciile detalii constituie secretul unei amenajari reusite. Iti oferim o gama variata de glafuri aluminiu si accesorii de foarte buna calitate. Prin rezistenta si designul lor placut, glafurile din aceasta categorie se integreaza armonios oricarui stil de constructie. Beneficiezi de transport specializat, materialele fiind transportate in cele mai bune conditii si ajungand la orice adresa din Romania.
2 de produse
2 de produse
Ordonează
Produse pe pagină
În stoc
(0)
 
12800  Lei/Buc.
Stoc epuizat
(0)
 
10899  Lei/Buc.
2 de produse
Ordonează
Produse pe pagină

Glafurile din aluminiu completeaza tamplaria termoizolanta moderna. Rolul lor este de a proteja peretele de fatada al constructiei in zona ferestrelor impotriva murdariei, a patrunderii apei si a inghetului.

Ce beneficii au glafurile din aluminiu?

  • Sunt foarte rezistente - acest lucru este deosebit de important, avand in vedere ca fiecare glaf aluminiu este in contact direct cu intemperiile.
  • Sunt robuste - un glaf aluminiu exterior este confectionat din aluminiu de cea mai bună calitate.
  • Nu permit infiltrarea laterala a apei - pentru ca sunt prevazute cu inchidere laterala cu capace din plastic; vorbim aici despre un plastic dur, rezistent la razele UV. 
  • Permit scurgerea cat mai rapida a apei - deoarece se monteaza inclinat.
  • Permit o buna ventilatie.
  • Permit o buna rigidizare - datorita montajului cu suporti metalici de spalet.

Unde se monteaza glafurile din aluminiu?

  • Daca tamplaria se monteaza concomitent cu glafurile, fiecare glaf aluminiu gri antracit (sau orice alta culoare) se monteaza sub toc, pe un profil de inaltare.
  • In cazul in care tamplaria a fost montata anterior, glafurile se monteaza direct pe profilul de toc, cu garnitura pentru etansare.

De retinut: pentru a evita formarea condensului si a puntii termice, glafurile se monteaza intotdeauna peste un strat termoizolant.

Daca nu stii ce glafuri de aluminiu si accesorii sa alegi pentru lucrarea ta, iti oferim consiliere telefonica specializata. Astfel, te vom ajuta sa gasesti produsele potrivite nevoilor proiectului pe care il desfasori.