Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Glafuri aluminiu si accesorii

Iti oferim o gama variata de glafuri din aluminiu si accesorii de foarte buna calitate. Prin rezistenta si designul lor placut, glafurile din aceasta categorie se integreaza armonios oricarui stil de constructie. Beneficiezi de transport specializat, produsele fiind transportate in cele mai bune conditii si ajungand la orice adresa din Romania.
26 de produse
26 de produse
Ordonează
home

Stoc epuizat

(0)
21000  Lei/Buc.
home

Stoc epuizat

(0)
5704  Lei/Buc.
home

Stoc epuizat

(0)
13700  Lei/Buc.
26 de produse
Ordonează

Glafurile din aluminiu completeaza tamplaria termoizolanta moderna. Rolul lor este de a proteja peretele de fatada al constructiei in zona ferestrelor impotriva murdariei, a patrunderii apei si a inghetului.

Ce beneficii au glafurile din aluminiu?

  • Sunt foarte rezistente - acest lucru este deosebit de important, avand in vedere ca fiecare glaf din aluminiu este in contact direct cu intemperiile.
  • Sunt robuste - un glaf din aluminiu exterior este confectionat din aluminiu de cea mai bună calitate.
  • Nu permit infiltrarea laterala a apei - pentru ca sunt prevazute cu inchidere laterala cu capace din plastic; vorbim aici despre un plastic dur, rezistent la razele UV. 
  • Permit scurgerea cat mai rapida a apei - deoarece se monteaza inclinat.
  • Permit o buna ventilatie.
  • Permit o buna rigidizare - datorita montajului cu suporti metalici de spalet.

Unde se monteaza glafurile din aluminiu?

  • Daca tamplaria se monteaza concomitent cu glafurile, fiecare glaf din aluminiu se monteaza sub toc, pe un profil de inaltare.
  • In cazul in care tamplaria a fost montata anterior, glafurile se monteaza direct pe profilul de toc, cu garnitura pentru etansare.

De retinut: pentru a evita formarea condensului si a puntii termice, glafurile se monteaza intotdeauna peste un strat termoizolant.

Daca nu stii ce glafuri de aluminiu si accesorii sa alegi pentru lucrarea ta, iti oferim consiliere telefonica specializata. Astfel, te vom ajuta sa gasesti produsele potrivite nevoilor proiectului pe care il desfasori.