Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Regular Map Marker alt
Light Chevron Down
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează
Light Times
Filtrează
Brand

Tencuiala decorativa mozaicata Deko

7 produse
7 produse
Ordonează
Șterge toate
7 produse
Ordonează

La noi gasesti tencuiala decorativa mozaicata potrivita lucrarii pe care o desfasori. Avem numeroase culori si granulatii din care poti alege pentru a obtine aspectul dorit. Plaseaza comanda online si beneficiezi de livrare specializata, ceea ce inseamna ca produsele sunt transportate in conditii optime, oriunde in  tara.

Fiind stratul final care se aplica pe fatada unei constructii, tencuiala decorativa ofera un aspect placut si, in acelasi timp, protejeaza suprafata. Tencuiala decorativa mozaicata este un amestec lichid vascos, cu diferite granule, precum marmura, cuart si  liant. 

Tencuiala mozaicata pentru soclu fi folosita atat in constructii civile, cat si industriale, pentru proiecte exterioare si interioare, finisari, pe suport de beton, tencuit, ori lemn, gleturi de interior si exterior, metal grunduit, BCA, placi de gipscarton, caramizi calcinate in cuptor sau vopsele vechi rezistente.

Inainte de aplicarea tencuielii mozaicate, este bine sa te asiguri ca suprafata de interes sa fie curata si uscata, dar si lipsita de fisuri si denivelari. In plus, iti sugeram sa eviti lucrul daca temperaturile din exterior sunt ridicate, ori daca vremea de afara nu este favorabila. In acelasi timp, iti recomandam sa iei in considerare ca vantul sau inghetul pot influenta negativ rezultatul pe care il vei obtine.

De asemenea, tencuiala mozaicata se aplica intr-un singur strat cu grosimea de cativa milimetri. Dupa caz, suprafetele exterioare trebuie sa fie ferite de ploaie, pana cand uscarea este completa.

Poti evita formarea petelor si a dungilor inestetice pe suprafata pe care ai lucrat, utilizand tehnica „umed pe umed”, fara intrerupere, dintr-o singura trecere.

Este indicat sa montezi folii protectoare peste tencuiala decorativa mozaicata pentru soclu. De asemenea, echipamentul folosit pentru aplicare trebuie sa fie spalat cu apa inainte si dupa utilizare.

Ce avantaje are tencuiala decorativa mozaicata?

  • rezistenta ridicata la actiunea factorilor externi (de mediu, chimici, fizici);
  • lasa suportul sa respire;
  • usor de aplicat;
  • putere mare de aderenta la suport;
  • creste durata de viata a elementelor de constructie.

Iti oferim o gama variata de tencuiala decorativa mozaicata, inclusiv pentru exterior, interior si pentru soclu. Mai mult, poti sa optezi pentru consultanta telefonica, astfel incat sa ai parte de ajutorul necesar in alegerea produselor adecvate proiectului la care lucrezi. Nu in ultimul rand, pe site-ul nostru poti achita comanda de tencuiala mozaicata pentru soclu online, cu cardul, ramburs, prin ordin de plata, ori chiar in rate!